NATO'dan ABD-Türkiye açıklaması

NATO yetkilileri, Türkiye ve ABD arasındaki gerginliğe ilişkin, "NATO müttefikleri arasında zaman zaman görüş ayrılıkları oluşsa da müttefikler her zaman dayanışma ve birbirini koruma konusunda anlaşma sağladığını göstermiştir." vurgusu yaptı.

NATO'dan ABD-Türkiye açıklaması
NATO'dan ABD-Türkiye açıklaması
GİRİŞ 14.08.2018 17:48 GÜNCELLEME 14.08.2018 17:48
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Bir NATO yetkilisi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ittifak üyeleri arasında zaman zaman görüş ayrılığı olabileceğine, ancak bunun ittifak çerçevesinde temel konularda sağlanan mutabakata zarar vermediğine işaret etti.  

Konunun esasen ikili ilişkileri ilgilendirdiğini belirten NATO yetkilisi, "NATO müttefikleri arasında görüş ayrılıkları bulunsa da müttefikler dayanışma ve birbirini koruma konusunda her zaman anlaşma sağladığını göstermiştir." ifadesini kullandı.

 

 

YORUMLAR 133
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    CRİSTOF COLOM'DAN .... YENİ TÜRKİYE'YE ; ......... 1492'de "hep BATI İSTİKAMETİNDE " giden Kristof COLOMB Amerika kıtasını keşfettikten sonra DOĞUYA gelmiştir. Bu olaydan 525 sene sonra "Hep BATI İSTİKAMETİNDE" yol alan Türkiye " Batıdaki ülkelerin bir yandan "DOSTUZ" derken; diğer yandan "saman altından su yürütmelerini ve Türkiye'nin altını oyan tutumlarını" hissetmekten bıktığı için !!!" siyasi olarak yine DOĞU'ya gelmiştir .
    Cevapla
  • Mümin 5 yıl önce Şikayet Et
    mesele Trump un aldigi yanlis ekonomik yaptirim kararlari.ABD icinde yanlis diger devletler icinde yanlis.Trump bu kararlari yürürlükten kaldirmali .askeri acidan ABD ile iliskiler normal devam etmeli.
    Cevapla
  • Abbas gül 5 yıl önce Şikayet Et
    Biraz küçük atın da civcivler de yesin yani. Türkiye deki millileşme hareketinden çekiniyor, öyle olmasaydı yıllarca AB kapısında bekletilen miydi.
    Cevapla
  • Barış 5 yıl önce Şikayet Et
    Ödünüz kopuyor Türkiye Natodan çıkarsa bizim ortadoğudaki güvenliğimiz elimiz kolumuz kesilicek diye...hiç birzaman adil ve tarafsız olmadınız.Hiç bir zaman ABD'nin çıkarlarına ters düşecek bir adım atmadınız.kuklacı düzenin bir tezgahısınız...
    Cevapla
  • Turuncu 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika Türkiye'yi korumaz, şimdiye kadar korumadıda sadece sömürdü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi