Tüyleri diken diken eden Türkiye çıkışı!

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, ABD'nin Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik savaş hakkında sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Tüyleri diken diken eden Türkiye çıkışı!
Tüyleri diken diken eden Türkiye çıkışı!
GİRİŞ 20.08.2018 17:35 GÜNCELLEME 20.08.2018 19:02
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

ABD'nin Türkiye'ye karşı rahip Brunson üzerinden başlattığı ekonomik savaşa bir destekte Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'dan geldi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden destek mesajları yayımlayan Azeri vekil, Nene Hatun'un kahramanlık hikayesini anlattı.

Paşayeva, "Bebem anasız büyür de ama Vatansız büyümez" deyip 3 aylık bebeğini Allah'a emanet edip zor durumda olan Vatan için mücadeleye koşan Nene Hatun'un torunlarının üzerine dünya bile gelse bir şey yapamaz. Türkiye dışında yaşayan milyonlarla Türk milletinin evladı da Türkiye'nin yanında!" ifadelerini kullandı.

 

 

Azeri vekil mesajının devamında şu sözlere yer verdi: "Söz konusu Vatansa gerisi teferruattır"değen Milletin evlatlarıyız! Türkiye yalnız değil!Türkiye dışında yaşayan Türk milletinin milyonlarla evladı Türkiye'nin yanında! Dünyanın her yerinde yaşayan Türk milletinin evlatları ABD'nin adaletsiz tehditlerine karşı Türkiye'nin yanında!"

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 149
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    biz iki devlet bir milletiz etle kemik gibi birlesmisiz yakinda turk dunaysi turkiyeyle birlesecek iste o zaman dahhada guclu olacagiz butun dunyaya meydan okumanin zamani yakindir
    Cevapla
  • Rustam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi bu saatden sonra kimseler ne ayıra nede böle bilemezler Bir bedende iki can türkiye azerbaycan
    Cevapla
  • Rustam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizleri ayrışdırıp dedi kodu yapanlar kahbedir
    Cevapla
  • Atabey 5 yıl önce Şikayet Et
    ganire Bacımız çok vatansever ve milliyetçi bir kardeşimizdir..helal olsun sana
    Cevapla
  • Memet Moskovski 5 yıl önce Şikayet Et
    Gardaslarimin komentlerine bakarak uzulurem. Kucuk Azerbaycan sizin ekinominize 30 milyar dolar yatirim yapmis. Rusiyadaki hazir borumyzdan imtina edib, gazi, petrolu Turkiyeden Avropaya tranzitini sakladik. Bu arada da Rusiyayla uz goz olduk. Nasi yaranak size? Soyleyin onu yapalim.
    Cevapla
  • Niyazi Caliskan 5 yıl önce Şikayet Et
    Memet Moskovski kardesim,üzülme sen zaten bilen biliyor bizi,Allahin izniyle Türkiye ve AzerbayCAN Et le Tirnak gibi dir,hic kimse ,Alkahran baska hicbir Güc bizi ayiramaz,aramiza nifak sokamaz ,Allahin izniyle bizi beraber iyi bir gelecek bekliyor.Malesef cok hain var ne yazikki ,ama lüften onlara kulak asmayin,ciddiye almayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
İsrail Refah'ta saldırı başlattı