ABD medyasından S-400 itirafı!

Amerikan haber sitesi Business Insider, Rus yapımı S-400 füze savunma sistemlerinin bu kadar rağbet görmesini, ABD füzelerinden daha iyi olmasına bağladı.

ABD medyasından S-400 itirafı!
ABD medyasından S-400 itirafı!
GİRİŞ 26.11.2018 06:27 GÜNCELLEME 26.11.2018 06:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rusya son birkaç yılda S-400 füze savunma sistemlerinin satışı ile ilgili birkaç kontrata imza attı, ayrıca Cezayir, Belarus ve Çin gibi ülkeler S-400'lerin satışıyla ilgilendiğini ifade etti.

 

 

"TÜRKİYE S-500 DE ALMAK İSTİYOR"

Önümüzdeki dönemde Türkiye, Hindistan ve Suudi Arabistan'a yapılması planlanan S-400 sevkiyatlarına da değinen yazarlar, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrıca geliştirme aşamasında olan daha gelişmiş S-500 hava savunma sistemlerine de ilgi gösterdiğini vurguladı.

 

 

Haberde, Rusya'nın S-400'lerin geliştirilmesine kaynak aktarmakla çok doğru bir adım attığı da ifade edildi.

S-400'LER KARADA DA ETKİLİ

Tüm rakipleri karşısında tartışma götürmez üstünlüklere sahip olan uzun menzilli S-400 Triumf füze savunma sistemleri, kısa ve orta menzilli uçakları, seyir füzelerini ve balistik füzeleri imha etmeyi amaçlıyor. S-400'ler kara hedeflerine yönelik de kullanılabiliyor.

YORUMLAR 20
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz istediğimiz yerden silah alırız kimse karışamaz. ABD'den nasıl F-35 alımını zaten açıkladık. Artık konuyu kapatsınlar gerçekten sinir bozucu olmaya başladı. Bu dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor kardeşim anlayın bunu.
    Cevapla
  • Aydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kedi Ukasamadigi cigere mundar dermis.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusların teknolojisin geri olduğunu falan iddea edenler oluyor zaman zaman. Oysaki büyük silah teknolojilerinde iyiler, bazı küçük silahlarda ve sivil sanayinde zorlanıyorlar. Söyleğimin ispatı şudur: Çin sivil teknolojide Rusya'dan öne geçtiği halde Su serisi uçakları Rusyadan aldı ve daha da almak istiyor. Amerika Rusyadan çoğu alanda ilerde ama Rusyada silah teknolojisinde kendinden sonra gelenlerden açık ara önde yani 1.ABD 2.Rusya 3. Diğerleri şeklinde
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyemiz doğru yolda.Bunları almalıyız ve daha iyilerini bizde yapmalıyız.Hemde derhal.
    Cevapla
  • ***** 5 yıl önce Şikayet Et
    hiçkimse mızmızlanmasın çok yakındır S-400, hem havada hem de karada düşmanı avlayacak şahane olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber