Putin maskesiyle Türkleri soydular

Ukrayna'da, iki Türk vatandaşı Putin ve Medvedev maskeli ve silahlı kişiler tarafından soyuldu. Gaspçılar, araçlarını zorla durdurdukları Türklerin 20 bin dolarını gasp etti

Putin maskesiyle Türkleri soydular
Putin maskesiyle Türkleri soydular
GİRİŞ 07.12.2018 08:57 GÜNCELLEME 07.12.2018 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Lubyanka köyü yakınında birkaç ay önce meydana gelen olayda, Türkler'in aracını zorla durduran saldırganlar, silahla tehdit ederek şahısların 20 bin dolarını gasp edip kaçtı.

 

 

Bu olayın ardından devam eden soruşturma sonunda Kiev’de beş ayrı adrese yapılan baskında, olayla ilgili dört kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

TurkRus'ta yer alan habere göre gaspçıların kullandıkları silahlar arasında bir el bombasından tabancaya kadar pek çok şey vardı ama en çok dikkat çeken, Putin ve Medvedev maskeleriydi.

 

 

Zanlıların, gasp olaylarında bu maskeleri taktıkları anlaşıldı. Maskelere “suç aleti” sayılarak el kondu.

Gaspçıların 30 ve 55 yaşlarında olduğu belirtildi.

YORUMLAR 3
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    özelikle avrupa dogu blok ülkelerinde pkklilar cirt atiyor gerci tüm avrupadada öylede ama iste sorun Burda basliyor ülkemizde ve sinirlarimizda pkkyi bitirsek bile sorun yinede sirlarin disindada basliyor. keske onlarda hain degilde kardes gibi beraber yasamayi tercih edselerdi hic sorunumuz olmazdi ancak bu olay Almanya, avusturya, isvicre, hollanda, belcika gibi yerde olsaydi bizim Türkler dünyanin kac bucuk oldugunu onlara gösterilerdi ama ukraynadaki Türkler is adamlari sayilar az ve gurbetci olmak baska birsey onun acisini kamsisini sadece gurbetciler bilir
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    demek ki suclulari buldular.turkiyedese suclu gizlenmiyor.savci takibsizlik karari cikarir suclu mehluklarsa haram islerine devam ediyor.
    Cevapla
  • ***** 5 yıl önce Şikayet Et
    pkkpyd-ortağı abd, olabilir.torba-çuval yerine maske kullanmışlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi