ABD helikopterleri denetleme yaparken yakalandı!

ABD askerlerine ait 2 helikopterin terör örgütü PKK/PYD'ye ait siper ve mevzilerin üzerindeki alçak uçuşu da DHA ekibi tarafından görüntülendi.

GİRİŞ 17.12.2018 11:46 GÜNCELLEME 17.12.2018 11:46
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Her noktasında hareketliliğin hakim olduğu Suriye'nin Münbiç sınırında da ÖSO güçleri ile terör örgütü PKK/PYD mensupları birbirlerini 24 saat eli tetikte takip ediyor. Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi ile Münbiç cephe hattını birbirinden ayıran Sacu Çayı'nın iki yakasında ÖSO güçleri ile terör örgütü PKK/PYD mensupları karşılıklı olarak nöbet tutuyor.

 

 

Birbirlerine birkaç yüz metre uzaklıktaki ÖSO güçleri ile çatılarını kum torbalarıyla güçlendirdikleri binalarda bulunan teröristler arasındaki bölgede TSK ve ABD'li askerler zırhlı araçlarla devriye görevi yapıyor. Ancak, zaman zaman ABD'ye ait helikopterler de bölgede devriye faaliyeti yürütüyor.

ABD askerlerine ait 2 helikopterin terör örgütü PKK/PYD'ye ait siper ve mevzilerin üzerindeki alçak uçuşu da DHA ekibi tarafından görüntülendi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • keke 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilmiyon yokki zaten düşman bellide bizim ellerimiz bağlı maalesef....
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd yi yok efersek terör biter dünya huzura kavusur
    Cevapla
  • sereflikochisar*06* 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeslerim aslinda dunya bizden cok korkuyor neden biliyormusunuz? cunku dunyada vatani ve dinini icin cani hice sayan ve korkmadan savasan tek milletiz biz allah'tan baska kimseden korkumuz yok
    Cevapla
  • Afacan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sasirdikmi Hayir
    Cevapla
  • iş tehlikede 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika öso dan bir prokasyon bekliyor helikopterin hedef alınması daha sonra öso culeri havadan bombardımana tutumak için iş tehlikeli boyut kazanıyor.bence amerikayı karşımıza direk alırsak afrin tehlikeye girer zateni afrin hergün çatışma ve patlamalar oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber