Çin ordusuna korkutan çağrı: Savaşa hazır ol!

Çin Devlet Başkanı Xi, ülkesinin ordusuna "Savaşa hazır ol!" çağrısı yaptı.

Çin ordusuna korkutan çağrı: Savaşa hazır ol!
Çin ordusuna korkutan çağrı: Savaşa hazır ol!
GİRİŞ 05.01.2019 14:26 GÜNCELLEME 05.01.2019 14:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, üst düzey komutanlarıyla yaptığı toplantıda, ülkenin ordusunun acil durum duyarlılığını güçlendirmesi ve savaşa hazırlanmak için gereken her şeyi yapması gerektiğini söyledi.

 

 

Çin Devlet Başkanı Xi, ülkenin artan risk ve tehditlerle yüzleşmesi konusunda üst rütbeli komutanlarla yaptığı toplantıda ordunun güvenlik ve gelişimini temin edecek çalışmalar yapması gerektiğini belirtti.

Merkezi Ordu Komisyonu Başkanı da olan Xi, silahlı kuvvetlerin yeni dönem için stratejiler geliştirmesi, savaşa hazır olma ve sürdürme konusunda gereken tedbirleri almasını istedi. 

 

 

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünya, hiçbir yüzyılda görülmemiş büyük değişikliklerle yüz yüze bulunuyor. Çin gelişim için hala önemli bir fırsat döneminde bulunuyor. Silahlı kuvvetlerin acil durumlara karşı derhal cevap verebilmesi ve ortak operasyon yeteneklerini yükseltmesi ve yeni tip çarpışma güçlerini oluşturması gerekiyor."

Güney Çin Denizi’ndeki toprak anlaşmazlıkları, ABD ile ticaret anlaşmazlıkları ve Tayvan’ın statüsü konusundaki artan gerilimler sebebiyle, Çin’in ordusunu güçlendirmek için çalıştığına dünya medyası dikkat çekti.

YORUMLAR 25
  • Nezih 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu milletlerin çatışmasına alkış tutacağınıza önce MÜSLÜMANLARIN akıllarını başlarına alıp birlik olmaları için dua edelim.Birbirimizi yemekten başka işimiz yok ki!
    Cevapla
  • Vn.... 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyanın huzurunu bozan abd ve israil dır
    Cevapla
  • dunyada 5 yıl önce Şikayet Et
    dolar eruro altin hic te .....ne takmaz turk milleti. biz im. gibi savasci millet dunyada yok , reis yuru desin yeter... duman ederiz ortaligi duman ... yecuc ve mecuce is kalmaz
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    2 güçlü ülke savaşıp güçleri azalınca arkadan gelen ülke dünyanın tek ülkesi olup adaleti ve düzeni sağlayacak abd herkesi sömürmek-ezmek ve zorla emrini dinletmeye çalıştı ve bunun cezasını çekmeli
    Cevapla
  • Yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelecekte bu çin Abd gibi dünyanın başına bela olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır