İran'dan İsrail'e sert tehdit: Savaşırsak çöküşünüz olacak

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, 'ABD ve müttefikleri İran'la savaşmayı seçerse, bu karar geri dönüşü olmayan bir 'İsrail çöküşü' olacak.' dedi.

İran'dan İsrail'e sert tehdit: Savaşırsak çöküşünüz olacak
İran'dan İsrail'e sert tehdit: Savaşırsak çöküşünüz olacak
GİRİŞ 08.08.2019 17:30 GÜNCELLEME 08.08.2019 17:30
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Perşembe günü İran'ın Kirmanşah eyaletindeki askeri bir toplantıda konuşan İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, ABD ve kuracağı koalisyona destek vereceğini açıklayan İsrail'i sert bir dille tehdit etti.

 

 

Selami, İran düşmanlarının herhangi bir savaş kararı sonucunda Siyonist rejimin hayatta kalmasını tehlikeye atacaklarını ve ardından İsrail için geri dönüşü olmayan bir çöküş geleceğini bildiğini söyledi.

Devrim Muhafızları komutanı Selami konuşmasında, ''Siyonist resjim ve bazı müttefikleri bugün savaş için bir istek göstermiyorlar. Çünkü gerçekleştiğinde topraklarına taşınacağını biliyorlar dedi. Düşman biliyor... Bir çatışma durumunda kendilerini tehdit edebilecek “Suriye, Lübnan, Filistin ve başka yerlerde” direnişçi bir güç yaratıldığını biliyor.'' dedi.

 

 

''ŞEYTANLAR KOALİSYONU''

ABD ile Birleşik Krallık tarafından kurulmaya çalışılan deniz koalisyonuna ''Ortadoğu'daki şeytanlar koalisyonu'' şeklinde atıfta bulunan Selami, İran'ın Batı'nın büyük güçleriyle savaşa girdiğini, maksimum seviyede siyasi ve ekonomik baskılarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Selami bu baskıları psikolojik operasyonlar, kültürel saldırılar, ekonomik krizler, güvenlik tehditleri ve askeri tehditler olarak sıraladı. Salı günü İsrail basınında yer alan haberlere göre İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, ABD öncülüğündeki koalisyonu istihbarat ve diğer konularda desteklediğini açıkladı.

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 40
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    İran israille savaşamaz kahraman türküyemiz savaşır İsrailin oluşundan bu yana kaç yılda bir Israile savaş açtık binlerce israiliyi öldürdük malesef iran Israile yardım edip resmiyete tanıyıp katıl presle kadeh dokusturdular biz hizbullaha ve hamasa yardım ettik ama iran İsrailin yanindavyer aldı ve....
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah. Hadi bakalım, işiniz gücünüz boş laf.
    Cevapla
  • hasan taştan 4 yıl önce Şikayet Et
    la bir sus gürültü kirliliği yapmaktan başka bir....... yediginiz yok hicbirşey yapamazsinız niye mi onlar müslüman değil ki savaşasınız
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Memo savaşın o zaman siyonist Devlet çöksün biz Müslümanlar bunu istemiyor muyuz
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam işte İran sen İsrailin çöküşünü istemiyormuydun. Savaş işte. İşin gücün riv riv riv.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor