Trump çılgına döndü: 'Hiçbir şey yapmıyorsunuz'

ABD Başkanı Donald Trump, yine Twitter üzerinden ABD Merkez Bankası'nı (Fed) eleştirdi. Trump, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, doların güç kazanmasına karşın, Fed'i 'hiçbir şey yapmamakla' suçladı.

Trump çılgına döndü: 'Hiçbir şey yapmıyorsunuz'
Trump çılgına döndü: 'Hiçbir şey yapmıyorsunuz'
GİRİŞ 30.08.2019 19:25 GÜNCELLEME 30.08.2019 20:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trump resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Euro, dolar karşısında 'deli gibi' değer yitiriyor ve bu onlara ihracat ve üretim olanağı sağlıyor.... ve Fed hiçbir şey yapmıyor! Dolarımız şu an tarihindeki en güçlü konumda. Kulağa güzel geliyor değil mi? ABD dışında satış yapan üreticiler dışında. Bizim tarife sorunumuz yok, bizim Fed sorunumuz var. Onların hiçbir fikirleri yok!"

 

 

"EĞER FED FAİZ İNDİRİMİNE GİDERSE..."

"Eğer Fed faiz indirimine giderse, uzun bir dönemdeki en büyük borsa artışına sahip oluruz. Kötü yönetilen zayıf şirketler, kendilerinin kötü yönetimleri yerine bu küçük tarifeleri suçluyor … ve bunu yaptıkları için onları kim suçlayabilir? Bahane!" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 9
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD tüm dünyayı karşısına alma pahasına siyonizmin elinde bir oyuncağa, bir maşaya dönüşmüş durumda. Kendi halkının en az yarısı bu gidişata karşı. Ülke sapık Evanjelist doktrininin tahakkümü altında ve ABD yeryüzünde hızla yalnızlaşıyor. Başa geçen kişinin ne siyasetten, ne de devlet yönetiminden haberi var. Akl-ı Selim çoktan yitirilmiş. Başkan’ın etrafındaki bürokrat kadro çoktan ağını örmüş durumda.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd merkez bankası Fed 7 tane yahudi şirketin malı. Doları Abd yahudilerden kiralıyor. President Kennedy buna itiraz etti ve öldürüldü. Sonuç? Küfür milleti tekdir. Yaşasın cehennem zalimler için.
    Cevapla
  • fatih ak 4 yıl önce Şikayet Et
    bu iş böyle.. kurban olduğum Allah
    Cevapla
  • mimli 4 yıl önce Şikayet Et
    bosuna yorulma trump hem abde hem dunyafaki tum ulkelerin merkez bankalarinin dolayli yada dogrudan yonetimi yahudi siyonistlerin elinde emirleri senden degil onlardan alirlar.merkez bankasi neden bagamsiz kararlar aliyor hic dusunen yokmu..!!
    Cevapla
  • Canlı para 4 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip erdoğan bunu söylemişti faiz inerse ekonomi canlanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi