Rusya'dan Su-57 açıklaması!

Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, 5. nesil Rus Su-57 uçaklarının, testlerin ikinci aşamasını da geçtikleri açıklamasını yaptı.

Rusya'dan Su-57 açıklaması!
Rusya'dan Su-57 açıklaması!
GİRİŞ 18.12.2019 11:46 GÜNCELLEME 18.12.2019 11:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rus Krasnaya Zvezda gazetesinde yayınlanan bir konuşmasında Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, "5. nesil Su-57 uçaklarının denemeleri devam ediyor. Suriye'de yeniden test edildiler, bu testler esnasında da planlanmış tüm görevleri başarılı bir biçimde yerine getirdiler" dedi.

 

 

Su-57 jetlerinden ilkinin Rus ordusunun kullanımına, bu yıl bitmeden girmesi planlanmış durumda. Rus ordusuna 76 adet Su-57 uçağı teslim edilecek.

Rus yetkililer birçok defa Türkiye'nin istemesi hâlinde bu ülkeye 4. nesil Su-35 ya da 5. nesil Su-57 savaş uçakları sevk edebileceklerini söyledi.

 

 

Söz konusu açıklamalar, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 savunma sistemi satın almasından dolayı F-35 savaş jeti programına katılımınının Pentagon tarafından askıya alınmasının ardından gelmişti.

YORUMLAR 5
  • balikesirli 4 yıl önce Şikayet Et
    bence almaklazim abd ile isimiz bitmis durumda,ruslarin teklifini degendirmeklazim
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye test alanı mı ?
    Cevapla
  • AYH 4 yıl önce Şikayet Et
    Hantal, neyidigi belirsiz F35 lerden Rus ucaklari daha iyi. insallah basimiza bela olacak F35 leri vermezler. bizde TF-X lerimize tam gaz yükleniriz.
    Cevapla
  • gelsin su57ler 4 yıl önce Şikayet Et
    Su57
    Cevapla
  • Hesap var 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'de yeniden test edildiler, bu testler esnasında da planlanmış tüm görevleri başarılı bir biçimde yerine getirdiler" YANI ,masumları ÖLDÜRDÜLER ve bundan gurur duyuyorlar...ALLAH ın da HESABI var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!