‘Eğitime destek çubuğu’ görevden etti

Antalya Korkuteli'nde öğretmenlik yapan A.Ü, "Eğitime destek çubuğu" yazılı bir sopa bulundurduğu iddiaları üzerine görevinden alındı.

‘Eğitime destek çubuğu’ görevden etti
‘Eğitime destek çubuğu’ görevden etti
GİRİŞ 02.03.2015 14:12 GÜNCELLEME 02.03.2015 14:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Antalya Korkuteli'nde ücretli fen bilgisi öğretmeni A.Ü, sınavlarda yanlış yapan öğrencilerin ellerine vurduğu ve sınıfta "Eğitime destek çubuğu" yazılı bir sopa bulundurduğu iddiaları üzerine görevinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı Basın Merkezi'nden alınan bilgiye göre, Korkuteli Yazır Fevziye Polat Ortaokulu'nda ücretli fen bilgisi öğretmeni A.Ü'nün sınavlarda, yapılan yanlış kadar öğrencilerin ellerine vurduğu ve sınıfında "Eğitime destek çubuğu" yazılı bir sopa bulundurduğu iddiaları üzerine, okul müdürlüğünce 27 Şubat'ta araştırma yapıldı. Araştırmanın sonunda, öğretmenin görevlendirmesi aynı gün Korkuteli Kaymakamlığı’nca iptal edildi ve yerine öğretmen görevlendirmesi yapıldı.
      
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce, konuya ilişkin inceleme ve araştırma yapmak üzere maarif müfettişi görevlendirildi.

YORUMLAR 2
  • adam ücretli beyler 9 yıl önce Şikayet Et
    hoca zaten ücretli. atılmayı göze almış. hatta tüm ücretli öğretmenlerde bu rahatlık var. çözüm ücretliyi kaldırmakta
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenin öğrenciyi dövdüğüne karşı bir kanıt yok. nedense hep hasta haklı doktor haksız öğrenci haklı öğretmen haksız müşteri haklı esnaf haksız yahu nedir bu. öğrenciler bildiğin işkence ediyorlar biraz da öğretmene hak verin ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır