Valide Sultan Kız Koleji'nden burs müjdesi

Valide Sultan Kız Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilere burs imkanı sunuyor.

Valide Sultan Kız Koleji'nden burs müjdesi
Valide Sultan Kız Koleji'nden burs müjdesi
GİRİŞ 05.03.2015 16:04 GÜNCELLEME 05.03.2015 16:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2014-2015 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine başlayan Valide Sultan Kız Koleji, yeni açılan bir okul olmasına rağmen  8, 9, 10. Sınıf kız öğrencilere %25’ten %100’e kadar çeşitli oranlarda eğitim bursu verecek. Okulda eğitim görmek isteyen kız öğrencilere  erken kayıt avantajları da sunan kolej uyguladığı eğitim sistemi ile dikkat çekiyor.

Valide Sultan Kız Koleji kurucusu Sayın Seher Başer : ‘’Eğitimde gelenekten geleceğe açılan kapı’’ diyerek yola çıkan kolejimizde genç kızlarımıza gelecekte kariyer sahibi olabilmeleri için ihtiyaç duydukları temel eğitimin yanında, aslında hayatları boyunca kazanan taraf olmalarını sağlayacak köklü medeniyetimizin; zengin, milli ve manevi değerlerini kazandırmak en önemli hedefimizdir.  Kızlarımız, geleceğin başarılı iş kadınları, bilim kadınları arasında yerlerini alırken aynı zamanda değerlerimize bağlılıkları ile de herkesin beğenisini kazanacak örnek hanımefendiler olacaklardır. Bireysel başarının yanında toplumsal başarının da kazanılması gerektiğine inandığımızdan  ‘’Bir erkeği eğitirseniz tek bir insanı eğitmiş olursunuz. Bir kadını eğitirseniz, bütün bir aileyi eğitmiş olursunuz’’ sözündeki derinliği anlayarak; dünyada da hızla yaygınlaşan tek cinsiyetli eğitimi benimseyen kolejimiz değerlerimizin verdiği güç ile Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak  güçlü kadınlar yetiştirecektir.’’ dedi.

BURSLULUK SINAVI

07-08 Mart 2015 tarihlerinde Bakırköy’de bulunan Valide Sultan Kız Kolejinde yapılacak olan bursluluk sınavı aynı zamanda TEOG Sınavları için de bir deneme sınavı olma özelliği taşıyor. Bu sayede kendilerini de TEOG için sınama imkanı bulacak öğrenciler, önümüzdeki yıldan itibaren özel okulda ücretsiz okuma imkanı bulabilecekler.  Bursluluk sınavına katılabilmek için koleji www.validesultankizlisesi.com  adresinden başvuru formu doldurmak gerekiyor. 

YORUMLAR 2
  • İsimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Katılan her öğrenciye %20 burs verilecek zaten.
    Cevapla
  • maçkalı 9 yıl önce Şikayet Et
    bende biz garibanlara burs verecekler zannettim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber