İstanbul Milli Eğitim'den TEKDER ile işbirliği

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim niteliğini artırmak için Teknik Elemanlar Derneği ile işbirliği anlaşması imzaladı.

İstanbul Milli Eğitim'den TEKDER ile işbirliği
İstanbul Milli Eğitim'den TEKDER ile işbirliği
GİRİŞ 14.03.2016 11:53 GÜNCELLEME 14.03.2016 11:55

Müdürlüğümüz ile Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) arasında İstanbul ili sınırları içerisinde yer alan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında, eğitimin niteliği ile ilgili öncelikli olarak belirlenmiş alanlar başta olmak üzere, taraflarca (Proje Yönetim Kurulu) uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek olan bütün eğitim hizmetlerinin niteliğini artırmak; eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen yeterliklerinin uygulamalı eğitim faaliyetleriyle arttırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması noktasında, taraflar arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amaçlı işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolü İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ile TEKDER İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Gümüş imzaladı.

Yapılan imza töreninde Dr. Muammer YILDIZ “Eğitimde kalitenin artırılması için devlet, millet el ele hareket etmeli, STK’lar ile işbirliği bu noktada önem arz etmektedir. Bu protokolün eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Protokol ile öğrencilerin kişisel gelişimi için birçok yeni proje gerçekleştirilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş