Kadim Dostum 1. bölüm / izle

Kadim Dostum dizisi ilk bölüm Fox TV ekranlarında yayına başladı. Kadim Dostum 1. bölümü internetten full olarak izleyebilirsiniz

Kadim Dostum 1. bölüm / izle
Kadim Dostum 1. bölüm / izle
GİRİŞ 04.09.2014 15:40 GÜNCELLEME 04.09.2014 17:53

Fox TV ekranlarının yeni sezona iddialı başlayan dizilerinden biri olan Kadim Dostum ilk bölümü ile ekranlara geldi. Kadim Dostum 1.bölüm özetini haberimizin devamından bulabilir ve Kadim Dostum ilk bölümünü izleyebilirsiniz.

Mahsun Kırmızıgül tarafından yazılan bir hikaye üzerinden uyarlanan Kadim Dostum dizisinin yapımcılığını Boyut Film ve Mahsun Kırmızgül'ün kendisi üstleniyor. Mardin'den bir aile hikayesi olarak ekranlara gelen Kadim Dostum, iki telkari ustasının çocukluktan kalma çekişmelerini ve bunun yaşları büyüdükçe artmasını konu alıyor.

Kadim Dostum dizisi her hafta Pazartesi günleri Fox TV ekranlarından canlı olarak izlenebilir.

Kadim Dostum 1. bölüm izlemek için tıklayın.

Kadim Dostum dizisi

Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan Kadim Dostum'un, yapımcılığını Boyut Film, Mahsun Kırmızıgül üstlenmektedir. Zamanın durduğu şehir Mardin'den sıcak bir aile hikayesi geliyor. Masalsı şehrin efsane telkaricisi Sami Usta'nın çırakları Recep Dostum (Erol Aksoy) ile Bayram Kadim'in (Arif Erkin) çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin evlere şenlik bireyleri de girince ortaya izlemeye doyamayacağınız bir komedi çıkıyor. 

Birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanının ruhunu kalp şeklinde bir telkari eseri gibi örerken bir yandan da bizi bolca güldürecekler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü