Sözcü'den Genelkurmay Başkanı Özel'e saygısızlık

Darbe planı yapan Ergenekon ve Balyoz davası tutuklularının 'Sözcü'sü Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e lakap taktı.

Sözcü'den Genelkurmay Başkanı Özel'e saygısızlık
Sözcü'den Genelkurmay Başkanı Özel'e saygısızlık
GİRİŞ 25.10.2013 09:17 GÜNCELLEME 25.10.2013 17:56
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

HABER7.COM

Muhalif yayın çizgisinde yayın hayatını devam ettiren Sözcü gazetesi, bugün Genelkurmay Başkanı Özel için 'Special Özel' sürmanşetiyle çıktı.

AK Parti hükümetini devirme planları yapan Ergenekon ve Balyoz tutuklularının sözcülüğüne soyunan gazete, milletin gözbebeği ordunun komutanı için tutuklu komutanların ağzındansaygısız bir yakıştırma yaptı.

Hasdal'daki tutuklu komutanların kendilerini savunmadığı için Genelkurmay Başkanı Özel'e tepkili olduklarını yazan gazete, komutanların 'Special Necdet' lakabı taktıklarını yazdı.

YORUMLAR 33
  • selko ATA 10 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten hainler yaaaa..!!. Allah bütün bu ve bunun gibi zalimlerin tez zamanda layık oldukları yere getirir inşaallah.Felaket bozguncu ve şımarık bir tavırları var.Zorba,hain,gaddar,zalim ve başka görüşteki hiçbir şeye saygısı olmayan hatta tahammülü de olmayan lanet olasıcalar.Bunlar öyle bir hal içindekiler ki bir fırsatını bulsalar hepimizi kesecekler.Allah fırsat vermesin bu nereden türemiş yaratıklara.
    Cevapla
  • mfatihim 10 yıl önce Şikayet Et
    Necdet Özel Paşamızın.... Kıymetini ileride tarih yazacak...Aralarındaki siyasi ihtilaf nedeni ile koca Türk ordusuna balkan faciası yaşatmış zihniyetin torunlarının çağımızdaki tevessüllerine karşı kendisini bir set gibi çekiyor...Bu seddi aşamayan karşısındaki zalimlerin feryadı ondandır...Allah (c.c.) milletimizi ve şanlı ordumuzu bu tür nifakçıların elinden kurtarsın ve korusun...
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    ''Ana başlığın altındaki ''Balyoz hükümlüsü komutanları ziyaret ettik, hepsi Özel Paşa'ya çok tepkili''. alt başlığı, ana başlıktan çok daha önemli. Bir avuç darbe yanlısı, millet, vatan, din, hükümet düşmanı olan bu ''Özel Darbe Askerleri'' (ÖDA), halkın gönlünü kazanan ve sadece atandığı ''işi'' ile meşgul birine tabiki tepkili olacak. Çünkü onlar; halkı aşağılamanın, demokrasiyle alay etmenin, başbakana küfür edip, omuz atmanın ve halkı koyundanda aşağı görmenin askeridir. Çünkü onlar askerlik dışında her işle meşgulken, askerlik dışında hiç bir şeyle meşgul olmayan birini alaya alacaklarki, kendilerini bir nane zannetsinler ve hayatları boyunca darbe planı yaptıklarına pişman olmasınlar. Ama Allah'ın izni ve bu milletin dirayeti sayesinde hem pişman olacaklar hemde bin pişmanlık duyacaklar. Çoluk-çocukları-torunları bile onlara günü gelince kızacak.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    "sözcü" gazetesine uyuz olmaya başladım!!!!!!!!!!!. .........resmen kaşınıyorlar!!!!!!!! kimse genel kurmay başkanımıza laf atamaz!!!!!!!!...sonra dünyanın kaç bucak olduğunu görürler!!!!!!!!!!..gözcü gazetesini yayınlayan okuyan okutan ALLAH,ın lanetine uğrar inşaALLAH!!!!!!!!.
    Cevapla
  • Bumin Kağan 10 yıl önce Şikayet Et
    ))). puhahah special necdet ne yav:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı