Ahmet Hakan'dan terörist Bayık'a sert tepki

Ahmet Hakan, "Erdoğan'ı devireceğiz" diyen Cemil Bayık'a "Hadi oradan cani adam" diyerek tepki gösterdi.

Ahmet Hakan'dan terörist Bayık'a sert tepki
Ahmet Hakan'dan terörist Bayık'a sert tepki
GİRİŞ 17.03.2016 06:10 GÜNCELLEME 17.03.2016 10:14
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Hain terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık, İngiliz Times gazetesine verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Teröristbaşı Bayık, "Erdoğan'ı devireceğiz" demişti.

Cemil Bayık'ın bu sözlerine Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'dan sert tepki geldi. Hakan, teröristbaşına şu sözlerle cevap verdi;

"HADİ ORADAN CANİ ADAM"

"Otobüs duraklarında bomba patlatıp masum insanların canını alan PKK şefi, şöyle demiş: “Erdoğan’ı devireceğiz.” Hadi oradan cani adam!

"MAHALLE MUHTARINI BİLE DEVİREMEZSİN"

Sen evine ekmek götüren vatandaşların kanını akıtarak.. Bırak Erdoğan’ı devirmeyi, herhangi bir mahallenin muhtarını bile deviremezsin."

YORUMLAR 106
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine bu işin içinde bir iş var sanki.danışıklı döğüş gibi.burada cumhurbaşkanı adına meydan okuyor hiçte korkmuyor.helal olsun.
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    şaştım vatana ihanet eden kim olursa ALLAH belasını versin
    Cevapla
  • vah ki vah 8 yıl önce Şikayet Et
    gazetciler, seviil toplum örgütleri aktivistler TERÖR seviciliği yapmazsa terör azalacaktır, apoyu veya itlerini sevimli gösterme çalışmaları yapan siyasler olmazsa terör azalacaktır terörü yok edemiyoruz bunun sebebi teröristler değil keisnlikle, rte nefreti ile hdp seviciliği yapan ünlüler, topçular poçular sporcular siyasiler hdp ye oy veyen beyaz türkler ve beyaz kürtler ölümlerden sorumludur
    Cevapla
  • Birol Akyıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    Aydın Doğan'ın işleri kötüye gidince kemik yalayıcıları hükümete hoş görünmek için güzelleme yapıyorlar. Ahmet Hakan falan 10 ay öncesi terörün ve teröristin dostu Selo'ya ekranlarda saz çaldırıp türkü söyletiyordu...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki hükümetimiz Demirtaşla kanka değilmiydi?
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Ahmet Hakan. İşte böyle olacaksın yeğenim. Aklını başına al. Doğruyu söylemeye devam. Başka Türkiye yok. Ama koministler, ermeni tohumları, rus uşakları her zaman olacaktır. Ülkene sahip çık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber