Sözcü'den rezalet karikatür

Her fırsatta dine ve milletin değerlerine hakaret eden Sözcü isimli gazete bu kez yayınladığı karikatürle kimden emir aldığını ortaya koydu.

Sözcü'den rezalet karikatür
Sözcü'den rezalet karikatür
GİRİŞ 06.08.2017 15:43 GÜNCELLEME 06.08.2017 15:43
Bu Habere 149 Yorum Yapılmış

Milletin inandığı tüm değerlerin karşısında yayın yaparak toplumda nefret tohumları eken Sözcü gazetesi bugün kime hizmet ettiğini açıkladı. 

FETÖ soruşturması kapsamında da hakkında soruşturma açılan gazetenin patronu da FETÖ'cülerin en yoğun olarak kaçtığı İngiltere'de. 

Bugün Rahmi Turan isimli şahsın köşe yazısının sonunda yayınladığı karikatür Türk vatandaşlarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ederken Türkiye'yi işgal etmek isteyen güçleri de yücelterek hangi güçlerin emrinde olduğunu kanıtladı. 

İşte o alçak karikatür:

 

YORUMLAR 149
  • Osmanlı Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu karikatürü çizenin 50 civarında IQ'su olmalı. Gazeteye basanın 45, okuyup gülümseyenin 40. Bence sözcü kendi okuyucuları aptal yerine koymuş. Bize ne?
    Cevapla
  • AAA 6 yıl önce Şikayet Et
    hain ihanete alıştığından ıslahı mümkün değildir.
    Cevapla
  • Tunç 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki fetönün emrinde olan bu paçavra bazı vatandaşlarımız tarafından akp'ye bel altı vurduğu için halen okunuyor. Lakin bu gazetenin arkasında bilmelisiniz ki ne ATATÜRK ne de CUMHURİYET değerleri var. Keza Cumhuriyeti gazetesini de ele geçirmişler.Şu anki amaçları kin ve nefret tohumları ekerek halkı isyana teşvik ederek ülkemizi parçalatmak. Uyanalım TÜRKİYEMİN GÜZEL İNSANLARI.Ders alalım bu küresel adilerin ortadoğuda ve diğer parçalanmış ülkelerde ne yaptıklarından.
    Cevapla
  • ali veli 6 yıl önce Şikayet Et
    antalyada bilerek köpeği eziyor arabayla,öldürüyor,trafiği tehlikeye sokmaktan ceza kesiliyor serbest kalıyor... siz daha neyi konuşuyorsunuz?
    Cevapla
  • Human 6 yıl önce Şikayet Et
    "İnsanların öldüğü hiçbir dava haklı değildir." (The Pianist)
    Cevapla
  • Asabi 6 yıl önce Şikayet Et
    Pianistten alıntı yapacağınıza Hz Ali den ve ya Abdülhamitten vatana ihanet edenler için ibret verici sözler var. İçerisinde ihanet barındıran kelleler ibreti alem için alınmadıkça vatana ihanetin önü arkası kesilmez. Bu da sana ve pianist hayranlarına kapak olsun
    Cevapla
  • yuksel 6 yıl önce Şikayet Et
    ya gebermesinde vatanımı bölsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi