Kilise önünde ateş eden 2 kişi adliyede

Kumkapı'daki Gedikpaşa Surp Hovhannes Ermeni Kilisesi önünde kuru sıkı tabanca ile 7 el ateş ederek paniğe neden olan 3 kişiden 2'si olayda kullandıkları tabanca ile birlikte gözaltına alındı.

Kilise önünde ateş eden 2 kişi adliyede
Kilise önünde ateş eden 2 kişi adliyede
GİRİŞ 06.05.2013 16:13 GÜNCELLEME 06.05.2013 16:13

İlk ifadelerinde yeni aldıkları kuru sıkı tabancayı denemek için ateş ettiklerini ve olayın kilise ile ilgisinin olamadığını söyledikleri öğrenilen18 yaşından küçük iki şüpheli, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kumkapı Sarayiçi Sokak'ta bulunan Gedikpaşa Surp Hovhannes Ermeni Kilisesi'ndeki ayin sırasında, sokaktan gelen silah sesleri kısa süreli paniğe neden oldu. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, sokak içerisinde 7 adet kuru sıkı tabancadan çıkan kovan bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 3 kişi olduğu belirlenen failleri yakalamak için çalışma başlattı. Kimlikleri belirlenen G.M. (17) ile M.E. (16) gözaltına alındı. İlk ifadelerinde yeni aldıkları kuru sıkı tabancayı denemek için ateş ettiklerini ve olayın kilise ile ilgisinin olamadığını söyledikleri öğrenilen çocuklar, yaşları küçük olduğu için ilçe çocuk bürosuna götürüldü. Her iki şüphelinin de Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.

Kimliği belirlenen üçüncü kişinin yakalanması çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı