Ön kapıdan inmek isteyen yolcuyu bıçakladı!

İzmir'de, yolcu otobüsünde ön kapıdan inmek isteyen yolcu, ESHOT şoförü tarafından bıçaklandı.

Ön kapıdan inmek isteyen yolcuyu bıçakladı!
Ön kapıdan inmek isteyen yolcuyu bıçakladı!
GİRİŞ 03.07.2013 12:36 GÜNCELLEME 03.07.2013 12:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Torbalı Gaziemir arası sefer yapan 720 numaralı ESHOT yolcu otobüsünde, saat 08.00 sıralarında gerçekleşti. Gaziemir'den gelen ESHOT aracı Yazıbaşı durağına geldiği sırada yolcu Murat G.(22), inmek için ön kapıyı kullanmak istedi. Ancak şoför Hakan K.(36), ön kapıdan inmenin yasak olduğunu söyleyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu çıkan kavgada, ESHOT şoförü Hakan K. cebinden çıkardığı bıçakla yolcu Murat G.'yi sağ bacağından bıçakladı. Araçtan inen yolcu Murat G., olay yerine çağırdığı yakınları tarafından hastaneye götürülürken, diğer yakınları ESHOT şoförünü kovalamaya başladı. Bunun üzerine şoför Hakan K., kaçarak Torbalı Kaymakamlığı binasında bulunan nöbetçi polis memuruna sığındı. Yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • By Japon 10 yıl önce Şikayet Et
    ESHOT İZMİR YOUTUBE 4 ADET VİDEO İZLEYİN. Normalde haber7 takip etmem fakat bu haber için üye oldum çünkü her gün 720 nolu hat ile işime gidip geliyorum, İzmir eshot Şoförlerinin bir kısmı gerçekten çok saygısız yahu otobüste zaten adım atacak yer yok ön kapıdan indirsen ne olacak saygısız yasak yasak deyip duruyosunuz kendinize gelince ön kapıdan da indiriyonuz arka kapıdanda bindiriyonuz ben bunlara hergün defalarca şahid oluyorum hatta izmirde eshotta cep telefonu ile konuşmakta yasak fakat şoförler kendileri konuşuyor bununda delili youtube da var eshot izmir diye yazıp aratırsanız bulursunuz.Benden bu kadar. Saygılar.
    Cevapla
  • Metin Temur 10 yıl önce Şikayet Et
    MILLET PATLAMAYA HAZIR BOMBA OLMUS.... BIR KAC ay öncede ayni olay HATAYDA olm,us ve YOLCU söförü bicaklamis ve söför ölmüstü.. TOPLUMUN MANEVIYATI TAMAMEN BOZULMUS GIBI.. ALLAH SONUMUZU HAYREYLEYE.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber