Serinlemek için girdiği Yeşilırmak'ta boğuldu

Tokat’ın Turhal ilçesinde serinlemek için Yeşilırmak'a giren 3 kişiden 1'i boğuldu.

Serinlemek için girdiği Yeşilırmak'ta boğuldu
Serinlemek için girdiği Yeşilırmak'ta boğuldu
GİRİŞ 26.08.2014 18:12 GÜNCELLEME 26.08.2014 18:12

Edinilen bilgiye göre, Turhal Terminal Köprüsü'nde yakınlarında 19 yaşındaki Tayfun Köseoğlu, 18 yaşındaki Veysel Doğan ve bir arkadaşı ile birlikte serinlemek için ırmağa girdi. Bir süre sonra suya girdikleri yerden yaklaşık 60 metre aşağıda "İmdat" diyerek bağıran Tayfun Köseoğlu gözden kayboldu. Veysel Doğan ve arkadaşı boğulmak üzereyken çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıldı. Doğan olay yerinde gelen 112 ekiplerince Turhal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen Tokat Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ise kısa süreli aramada Tayfun Köseoğlu’nun cansız bedeni bularak sudan çıkardı. Köseoğlu’nun cenazesi Turhal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, saman satmak için Turhal’a gelen gençlerin ırmağa girdiğini ve maalesef birinin boğulması nedeni ile büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, ”DSİ Müdürlüğü tarafından ırmağımızın tabanının balçığı temizlendi.

Tabi temizleme çalışması yapılınca o anda derinleşmiştir. Gençler belki her gün bu ırmağa giriyorlardı, bugün de her güne uyarak girmişlerdir. Maalesef 1'i hayatını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor