Sakarya'da evden 5 kamyon çöp çıkarıldı

Adapazarı ilçesinde belediye ekiplerince iki katlı evden 5 kamyon çöp çıkarıldı.

Sakarya'da evden 5 kamyon çöp çıkarıldı
Sakarya'da evden 5 kamyon çöp çıkarıldı
GİRİŞ 02.09.2014 14:56 GÜNCELLEME 02.09.2014 14:56

Yenigün Mahallesi sakinlerinin ihbarı üzerine Adapazarı Belediyesi ekipleri, meclis kararıyla Büyükçıkmaz Sokağı'nda köpekleriyle yaşayan Lütfiye Çakır'ın evinde temizlik çalışması başlattı. Zabıta, temizlik ve fen işleri, geçici bakımevi personeli ile itfaiye ekiplerinin polis gözetiminde yaptığı çalışmada evden 5 kamyon çöp çıkarıldı.
 

Çöpler arasında bulunan gelinlik ve nişanlıklar dikkati çekti. Temizlik sırasında ikametten uzaklaşan Çakır'ın beslediği köpekler, belediyenin bakımevine götürüldü.

Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çakır'ın evini boşalttıklarını belirterek, "Mahalle halkı buradan ağzını kapatarak geçiyordu. Bu sorunu bugünkü çalışmayla ortadan kaldıracağız. Evi tamamen boşalttıktan sonra dezenfekte ederek gerekli dış bakımını yapacağız.

Buradan aldığımız köpekleri, belediyemizin bakımevine götüreceğiz. Orada sağlık kontrolünden geçirilerek aşıları yapılacak. Ev sahibi Lütfiye Çakır'ı da sosyal hayat kazandırmak için uğraşacağız" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır