Zonguldak Ereğli'de bomba imha şovu!

Zonguldak Ereğli'de ilk kez bomba imhaya tanık olanlar cep telefonları ile olay anının görüntüsünü almak için yarıştı.

Zonguldak Ereğli'de bomba imha şovu!
Zonguldak Ereğli'de bomba imha şovu!
GİRİŞ 29.11.2014 00:58 GÜNCELLEME 29.11.2014 00:58

Ereğli' de akşam saatlerinde akaryakıt istasyonu önünde şüpheli bir valiz ihbarını alan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Yolu trafiğe kapatan ekipler, akaryakıt istasyonuna da giriş ve çıkışı yasakladı. Yolun kapalı olduğunu görmeyen ve yoluna devam etmek isteyen sürücüler, polis tarafından durdurularak geri gönderildi.

Olay yerine gelen Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha ekipleri, hazırlıklarını yaptıktan sonra fünyeyi valizin yanına yerleştirdi. Çevredeki meraklı vatandaşların uzaklaştırılmasının ardından fünye kontrollü olarak patlatıldı. Patlamanın ardından valizin yanına gelen bomba imha uzmanı yaptığı inceleme sonrasında valizin boş olduğu ortaya çıktı. 

Patlatılan valiz, görevliler tarafından bomba imha ekibinin aracına alınırken, hayatında ilk kez bomba imha çalışması gören vatandaşlar da cep telefonları ile görüntü almaya çalıştı. Vatandaşlardan Akın Katı, hayatında böyle bir olayla karşılaşmadığını ve ilk kez böyle bir duruma şahit olduğunu söyledi. 

HEYECANLANDIM VE PATLAMADA ÜRKTÜM

Bomba imha ekiplerinin toplandığı sırada cep telefonu ile ekiplerden görüntü alan Onur Dilli ise bu tür olayları daha önce filmlerde seyrettiğini, ilk kez gördüğü bomba imhada heyecanlandığını söyledi. Dilli, "İlk defa gördüm. Hep televizyondan izliyorduk. İlk kez canlı olarak izledik. Biraz heyecanlıydı. Patlama anında biraz ürktük" ifadelerini kullandı.

Bomba imha ekipleri, malzemelerini topladıktan sonra olay yerinden ayrılırken, trafiğe kapanan yol yaklaşık 2 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır