Kucağında çocuğuyla meydan okudu!

Hatalı park eden bir sürücü yüzünden kazaya karışan kadın sürücü çevresine toplanan erkeklere tek başına haklı olduğunu anlatmaya çalıştı.

GİRİŞ 11.07.2015 13:50 GÜNCELLEME 11.07.2015 13:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Zonguldak’ta meydana gelen maddi hasarlı bir trafik sonrası hatalı olduğu söylenen kadın sürücü çevresinde toplanan tüm erkeklere haklı olduğunu anlatarak meydan okudu. Cumhuriyet Caddesi’nde meydana gelen olayda, caddeden geçmekte olan bir dolmuş ve otomobil yol kenarlarına park etmiş araçlar yüzünden sıkışarak çarpıştı. Kaza sonrası araçtan inen kadın sürücü dolmuş sürücüsü ile bir süre tartıştı.

Daha sonra olaya müdahil olan çevredeki vatandaşlar da genç kadını haksız olmakla suçlayınca, Adana’dan geldiği öğrenilen genç kadın kendisini suçlayan vatandaşlara haklı olduğunu anlatmaya çalıştı. O sırada genç kadının yanında bulunan başka bir kadın ise "Adana plakası diye yabancı sanmayın. Bu kız buranın kızı. Onun babasını Zonguldak’ta herkes tanır" diyerek destek oldu. Uzun süren tartışma sonucu olay yerine çağrılan trafik ekipleri kaza hakkında tutanak tutulması konusunda taraflara yardımcı oldu. Trafik polisine de kendisinin haklı olduğunu söyleyen genç kadına polis, kimin hatalı olduğu konusunda kendisinin karar verebileceğini söyledi.

Daha sonra sakinleşen taraflar aralarında anlaşarak tutanak tuttu.

YORUMLAR 18
  • pelin 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah trafik mahkemelerine düşürmesin üç kez haksız cezayı dava ettim üçünede aynı cevap mı verilir. okumamış bile. haram olsun aldığınız o paralar.
    Cevapla
  • Altan 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklısın Deniz rumuzlu kardeşim.atatürk olmasaydı şimdi adımız corç, dinimiz de hristiyanık olurdu değil mi?Hatta Üniversiteyi de Atatürk kurdu.
    Cevapla
  • Ahoa 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok Zor bizde vatandaslar verir karari hakimde savcida kanunda sokakta görmediyi halde gördüm suclu bu der hakimbey.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Deniz rumuzlu kişi: Tek önderimiz , efendimiz Hz. Muhammed a.s olmasaydı o kadınlar , bebekken diri diri gömülecekti. Gerçi su
    Cevapla
  • deniz 8 yıl önce Şikayet Et
    ulu önder atatürk sayesinde kadınlar araba kullanabılıyor üniversiteye gidebiliyor seçimlerde oy kullanabılıyor şükredin
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Deniz rumuzlu şahıs Biz Türk milletinin tek bir önderi var oda Allahın elçisi Hz. Muhammet A.S. Başka da bir önderimiz yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki