Süpermarkette dehşet anları

Mersin'de terör örgütü yandaşları tarafından içinde müşteriler varken yakılan süpermarkette can pazarı yaşandı. Markette bulunan müşteriler ve personel canlarını kıl payı kurtardı. Dehşet anları güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

GİRİŞ 05.12.2012 10:42 GÜNCELLEME 05.12.2012 14:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Abdullah Biçer'in haberi

Olay Mersin Merkez Akdeniz İlçesi'ne bağlı Hal Mahallesi'nde bulunan bir süpermarkette meydana geldi. Akşam saatlerinde ellerinde molotof ve balta bulunan yaklaşık 10'a yakın terör örgütü yandaşı koşarak geldikleri daha önce kendilerine hedef seçtikleri bir süpermarkete bir anda saldırmaya başladı. Baltalarla camlarını kırdıkları süpermarketi molotof yağmuruna tutan örgüt yandaşları içindeki müşterileri de hedef görerek yaktı. Alevler kısa süre içinde tüm marketi sardı.

Bu sırada olaylardan habersiz markette bulunan müşteriler ve market çalışanları olayı fark eder etmez korku ve panik içinde arka tarafa kaçıyor. Kamera, kucağında bebek ve yanında küçük bir çocuk olan annenin müşterinin birinin de yardımıyla çocuğunun elinden tutarak alevlerden kaçmasını görüntülüyor. Mağaza arkasında bulunan depoya sığınan müşteriler canlarını zor kurtarıyor. Saldırganlardan biri, müşterilerin kaçması sırasında elindeki benzin bidonunu etrafa dökerek içeri giriyor. Bu sırada bir mağaza çalışanı koşarak geri gelerek alarm düğmesine basıp tekrar geri kaçıyor. Mağaza çalışanı kaçarken örgüt üyeleri içeriye molotof atarak benzinin şyanmasını sağlıyor. Alevler kısa süre içinde tüm mağazayı sararken mağaza çalışanı ise tekrar geri kazarak canını saniye farkla kurtarıyor.

saldırının ardından olay yerinde inceleme yapan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele ekipleri, saldırganları kısa sürede yakalayarak hakim karşısına çıkardı. saldırganlar tutuklanarak ciezaevine gönderildi. Saldırı sırasında elinde balta bulunduran terör örgütü yandaşının daha önce de araç kundakladığı, market ve işyeri yakma eylemlerine katıldığı tespit edildi.

Haber7

YORUMLAR 3
  • Cihangir ATMACA 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun. şimdi saldırıdan sonra yapanlar yakalnmış.yakalansa ne olur yakalnmasa ne olur.nasılsa cezası yok.ya savcı olmazsa hakim serbest bırakır.zaten büyük ihtimalle yasa önünde çocukturlar.ALLAHtan insanların canına zeval gelmemiş.yoksa pisi pisine ölüp gitmiş olacaklardı.çünkü bu ülkede suçlu her zaman haklı durumda maalesef.ondan sonrada hayıflanıyoruz.niye hergün suç ve suçlu sayısı artıyor diye.böyle yasayla ve bu kafayla nasıl değişeceğini umuyorsak.
    Cevapla
  • servet serin 11 yıl önce Şikayet Et
    hedef saptırma. bu olay aslında tamamen farklı bir durum bu marketin varlığından rahatsız olan bazı dükkan,bakkal çakkal manav neyse bu eylemi yaptırıp o süpermarketi kapattırmaya zorluyorlar olay bundan ibaret.
    Cevapla
  • ahmetemin 11 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik güçlerine molotoflu saldırı yapanları vurma yetkisi verilsin. kanunlar molotofu silah kapsamına aldı, kanunun kapsamı biraz daha genişletilmeli ve molotof silah olarak değerlendirildiğine göre, silahada direk silah ile karşılık vermek gerekir, sonuç olarak polis molotof atanı direk sorgusuz sualsiz olduğu yerde vurup gebertmeli çünkü bu videoda da görüldüğü gibi direk cana kasıt var, çoluk çocuk içerideyken kundaklıyor market ve bu durum nefsi müdafa sayılmalı,saldırganları vuran güvenlik güçlerine hiçbir şekilde yargı yolu açılmamalı birde madalya takılmalı...... haftası geçmeden bir market yakıyorlar ve anlaşılan yine şubesi çok olan zincir marketlerden birinin şubesi, acaba niye hep o market ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti