Yılbaşı gecesi yakalanan tacizciler serbest

İstanbul'da, yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Nişantaşı ve Taksim'de dün gece 8 taciz olayında gözaltına alınan 12 tacizci serbest bırakıldı.

Yılbaşı gecesi yakalanan tacizciler serbest
Yılbaşı gecesi yakalanan tacizciler serbest
GİRİŞ 01.01.2013 16:10 GÜNCELLEME 01.01.2013 16:10

Kontroller sırasında çeşitli suçlardan mahkemece aranan 11 kişi, üzerinde uyuşturucu bulunduran 4 kişi gözaltına alındı. Kutlamalar sırasında, 3 çift karakolluk oldu, polis kayıtlarında bu olay 'karı koca kavgası' olarak yer aldı.

Yılbaşı kutlamaları sırasında kötü görüntülerin ortaya çıkmasını önlemek için emniyet 5 bin polisle sıkı önlemler aldı. Önlemlere rağmen, bu yıl da taciz olayları meydana geldi. Kutlamaların yapıldığı Nişantaşı ve Taksim'de dün gece 8 taciz olayında 12 kişi suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan 12 tacizci savcılık talimatıyla polisteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Çeşitli suçlardan mahkemece aranan 11 kişi, üzerinde uyuşturucu bulunduran 4 kişi de gözaltına alındı. Kutlamalar sırasında çevreyi rahatsız ettikleri tespit edilen 64 kişi için kabahatler kanundan haklarında işlem yapıldı. Kutlamalar sırasında 3 bıçaklama olayı meydana gelirdi, şüpheliler yakalandı. Polis ekipleri ayrıca, üzerinde bıçak bulunduran 1 kişi ile polise mukavemet eden 1 kişiyi de gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez