Yardım kömürleri nereden çıktı?

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahipleri için dağıtılan kömürlerden 27 torba çöpe atıldı. Kömürleri kimin çöpe attığının belirlenmesi için soruşturma başlatılırken, vakıf görevlileri çöpe atılan kömürleri aldı.

Yardım kömürleri nereden çıktı?
Yardım kömürleri nereden çıktı?
GİRİŞ 07.03.2013 17:39 GÜNCELLEME 07.03.2013 17:39

Suşehri İlçesi'nde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından kış aylarında ihtiyaç sahiplerinin kullanması için dağıtılan kömürlerden 27 torba çöpe atılı olarak bulundu. Yalnızbağlar Mahallesi Kızıldağ Sokak'ta belediyeye ait çöp konteyneri kenarında bulunan torba halindeki kömürlerin neden atıldığı anlaşılamadı. Mahalle halkından bazı kişiler, kömürlerin kalitesiz olduğu ve yanmadığı için atılmış olabileceğini öne sürdü.

VAKIF KÖMÜRÜ GERİ ALDI

Üzerinde 'T.C. Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü' ve 'Para ile satılamaz' yazısı bulunan kömürlerin çöpe atıldığı haberini alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, her biri 25 kilo ağırlığında olan 27 torba kömürü çöpten geri aldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatılırken, kömürlerin kimin tarafından atıldığının tespitine çalışıldığı öğrenildi. Çöpten toplanan kömürlerin başka bir ihtiyaç sahibine verileceği açıklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...