Doç. Dr. Yusuf Kalko Medikal Parkta

Geliştirdiği tekniklerle minimal invaziv damar cerrahisinde dünyadaki önemli birkaç uzman arasında sayılan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Yusuf Kalko, Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde göreve başladı

Doç. Dr. Yusuf Kalko Medikal Parkta
Doç. Dr. Yusuf Kalko Medikal Parkta
GİRİŞ 17.05.2010 13:59 GÜNCELLEME 17.05.2010 13:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Damar cerrahisinin dünyaca ünlü ismi

DOÇ. DR. YUSUF KALKO

Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde

Damar cerrahisinde başarıları Türkiye sınırlarını aşan ve ‘mucize doktor’ olarak tanınan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Yusuf Kalko, beş yıldır kullandığı özel teknike ‘bacağı kesilecek’ denilen hastaları yürütmeyi başarıyor.

kullanTüm dünyadan hasta başvuruları alan Doç. Dr. Yusuf Kalko, ilk kez Azerbaycan Olağanüstü Hal Bakan Yardımcısı Hüseyin Ağababa'yı (67) yaptığı acil ameliyatla yaşama döndürerek adını duyurmuştu. Doç. Dr. Kalko, o günden bugüne uyguladığı ‘minimal invaziv’ tekniğiyle, ‘bacakların kesilecek’ denilen yüzlerce hastayı yürüterek hayata tutunmalarını sağladı.

KESİLECEK BACAKLARI KURTARIYOR

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Yusuf Kalko, dünyada 'minimal invaziv damar cerrahisi' uygulayan az sayıdaki doktordan biri. Lokal anesteziyle ve konuşa konuşa yapılan bu ameliyat tekniğinde, tıkalı damar genişletiliyor. Kangren sınırında olan hastalara 'minimal invaziv' tekniğini uygulayan Doç. Dr. Kalko, bu sayede hastaları yürütmeyi başarıyor.  Amerika, Avrupa ve Ortadoğu’dan ameliyatlar için başvurular alan Doç. Dr. Kalko, ‘bacakların kesilecek’ denilen hastalarını bundan sonra Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde hayata döndürecek.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Yusuf Kalko; Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamladı. İhtisas eğitimime başladığı Kasım 1995 tarihinden bu yana yayımlanmış veya kabul yazısı mevcut toplam 20 uluslararası ve 30 ulusal yayını bulunmaktadır. Ayrıca uluslararası ve ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan toplam 142 bildirimi mevcuttur. Bu bildirilerin 34’ü uluslararası toplantılarda, 108’i ise ulusal toplantılarda sunulmuştur.

‘Herkes İçin Sağlık’ ilkesinden yola çıkarak kurulan Medical Park Bahçelievler Hastanesi; ileri tanı ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı tam teşekküllü sağlık kurumudur. Medical Park Bahçelievler Hastanesi; alanında uzman hekim ve hemşire kadrosuyla, ileri teknolojisiyle toplumun tüm kesimlerini kaliteli sağlık hizmetiyle buluşturmaktadır.

 

 

 

YORUMLAR 1
  • deniz 13 yıl önce Şikayet Et
    medical park- b.evler. hastane olarak güzel, ancak göz servisi oturmamış, sürekli hekim değişiyor, gelenlerde ssk hekimleri gibi davranıyorlar. buna karşın göğüs hastalıkları uzmanı çok başarılı ve cana yakın. başka bir yapıcı tenkitte birçok branşta yüksek miktarda fark ücreti alıyorlar. oysaki halk hastanesi olsa daha iyi olmazmı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!