Aksu: 'Akil Adamlar' teklifini kabul etmem

Terör sorununa çözüm bulunması sürecinde oluşturulacak “Akil Adamlar” arasında adı geçen sanatçı Sezen Aksu, “Henüz teklif gelmedi, gelse de kabul etmem” dedi.

Aksu: 'Akil Adamlar' teklifini kabul etmem
Aksu: 'Akil Adamlar' teklifini kabul etmem
GİRİŞ 31.03.2013 10:44 GÜNCELLEME 31.03.2013 10:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Terör sorunun çözümü konusunda oluşturulması beklenen “Akil Adamlar”ın kimlerden olacağı konusu tartışılmaya devam ediyor.

Basında “Akil Adamlar” listesi için birçok kişinin ismi gündeme geldi. Bu isimlerden biri olan sanatçı Sezen Aksu, konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Sezen Aksu, “Akil Adamlar” grubunun uzman kişilerden oluşması gerektiğini söyledi.

Aksu, “Henüz bana böyle bir talep gelmedi. Gelse de kabul etmem. O komisyonda işinin uzmanı olan insanların olması lazım” dedi.

"Akil Adamlar" listesi için ismi geçen sanatçı Kadir İnanır'ın teklifi kabul etmesi gerektiğini dile getiren Sezen Aksu, "Çok katkısı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • ZÜBEYİR UYAR 11 yıl önce Şikayet Et
    Kaptan'a cevap. Bu ülkenin vatandaşı olan herkesin vatan hakkında bir şey söylendiğinde eşit olduğunu unutma. Seninde bir oy hakkın var .Sezen AKSU'nun da bir oy hakkı var...Demokratik bir ülkede yaşıyoruz...sen demokrasiyi hazmedememeişsin...
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    milletin çokta dımırında. bunu laiklere söylersin ancak,sana kim inanır kadir İNANANIR
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    sevgili sezen. sen dürüst bir kadınsın sezen. bu nedenle de taaa 70lerde liseden ki, şansım şarkından beri yükseldin bu günlere geldin.seni seviyoruz..türkiyenin aydın sanat yüzüsün.bu ülke insanlarının bir kısmına da olsa nefretini duymadık.allah yolunu açık etsin. ayrımcılar, fitneciler,goygoycular ,ülke değerlerine ters bakanlar,ülkesinden haberdar olmayanlar da senden utansınlar.
    Cevapla
  • Kaptan 11 yıl önce Şikayet Et
    size kalmadı. Akil adam önerisi çok öncelerden beri pkk tarafından dile getrilmişti.Vatan toprakları esrarkeş şarkıcılar tarafından tartışma konusu yapılcak kadar ucuz kazanılmadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz