Mahmud Hoca 40 bin kişilik icazet töreninde

Mahmud Ustaosmanoğlu Hoca, Silivri'deki bir spor tesisinde düzenlenen icazet törenine katıldı. İcazet törenine yaklaşık 40 bin kişi katıldı.

Mahmud Hoca 40 bin kişilik icazet töreninde
Mahmud Hoca 40 bin kişilik icazet töreninde
GİRİŞ 13.05.2013 15:46 GÜNCELLEME 13.05.2013 15:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Mustafa Ekin Hoca'nın yetiştirdiği 200 kadar hocanın icazetlerinin verildiği törene Mahmud Ustaosmanoğlu Hoca onur konuğu olarak katıldı. Silivri Furkan Eğitim ve Kültür Derneği'nin, Marifet Derneği ve Müceddid Mahmut Efendi Vakfı ile birlikte düzenledikleri icazet töreni Müjdat Gürsu Spor tesislerinde yapıldı.

Tören, Kur'an tilaveti ve Cübbeli Ahmet Hoca ile Şefik Kocaman Hoca'nın konuşmalarıyla başladı.

Tören öncesinde Futbol sahasına kurulan 10 metrelik sahnenin iki yanına yerleştirilen dev ekranlardan Mahmud Ustaosmanoğlu Hocanın hayatını ve hizmetlerini anlatan belgesel ve eserlerini tanıtan videolar yayınlandı.

Kadınlara ayrılan 5.000 kişilik tribün talebi karşılamayınca erkek konuklar için ayrılan saha içindeki alanın bir bölümüne hanımlar nakledildi.

Cübbeli Ahmet Hoca icazetlerini alacak olan hocaların isimlerini okuduktan sonra Mahmud Ustaosmanoğlu tören alanına gelip sevenleriyle buluştu.

Ustaosmanoğlu, katılımcıları selamlayıp hayır dua ettikten sonra el-Fatiha diyerek toplantıyı sonlandırdı.

YORUMLAR 12
  • Muzo ATA 10 yıl önce Şikayet Et
    sabır ve vakar timsali örnek bir kahraman. Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi Türkiyede sünnetin ve tesettürün yeniden inşası ve ihyasının baş mimarı sabır ve vakar timsali örnek alınacak bir kahramandır. Rabbim başarılarını daim eylesin yar ve yardımcısı olsun. Amiin...
    Cevapla
  • Murat Yardım 10 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet=El Kürdi. Cahil ile konuşmaya gerek yok. Konuştukça en sonunda kendi fikirlerinizi dikte etmeye devam edeceksiniz. sizi düşüncenizden caydıramayız sanırım.
    Cevapla
  • mfatihim 10 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem insanlar hakkında yazı yazarken dikkat etmeli.... "Ey iman edenler! Zannın bir çoğundan kaçının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Biriniz diğerini arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir."( Hucurât / 12).Kaldı ki muhterem Mahmud Ustaosmanoğlu Hocaefendi müceddit olmuş olmamış,kabul edin,etmeyin onun bir ehli sünnet alimi olduğu gerçeğini değiştirir mi.Müslümanların birbirini eleştirmesine evet ama,düşman gibi yazı yazmasına birbirini örselemesine hayır...
    Cevapla
  • ibrahim genç 10 yıl önce Şikayet Et
    el kurdi misin nesin ne dediğini bilmelisin. ıkıncısı paranın benı senı ve kendıne guvenen okadar kısıyı degıstırmeyecegını soyleyemezsın ancak allah cc muhafaza ederse bu mustesnadır bu alem kımlerı gordu kendıne dıkkat et baskasına soylerken kendın kaymayasın
    Cevapla
  • ibrahim genç 10 yıl önce Şikayet Et
    el kurdi misin nesin ne dediğini bilmelisin. bırıncısı paranın gücünden bahsediyorsun aklınca kıyas yapıyorsuk kı kıyas denmez buna şayet senın dedıgın gıbı paranın gucu agır bassa idi o bahsettıgın suudlu alım zat elını etegını optu dedıgın alim zattan kat ve kat daha zengın oldugunu bılmelısın ama senınkı laf olsun torba dolsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber