Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde

Başbakan Erdoğan'ın Kuzey Afrika turunu tamamlayıp İstanbul'a gelişi ve mahşeri bir kalabalık tarafından karşılanması Twitter'da dünya gündemine iki başlıkla girdi.

Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde
Erdoğan'ın gelişi dünya listesinde
GİRİŞ 07.06.2013 02:57 GÜNCELLEME 07.06.2013 06:16
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'a destek vermek üzere yüzbinlerce insan sokaklara dökülürken, bir o kadar insan da sosyal medyada açılan başlıklarla konuyu duyurdu. WeAreErdogan ve HoşGeldin BüyüUsta başlıkları, twitter'da dünya gündemi listesine girdi.

Öte yandan, İstanbul'a inen Erdoğan, havalimanına girebilen onbinlerce insan tarafından coşkuyla karşılandı. Kalabalığın içinde Büyük Birlik Partisi mensuplarının da olduğu görüldü. Havaliamanında "Recep Tayyip Erdoğan", "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Türkiye seninle gurur duyuyor" tezahüratları yapıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • yağız29 10 yıl önce Şikayet Et
    gün bu gündür. Leş kargalarına meydanı bırakmamak gerek ... bunların haddini bildirmek gerek bunun için sayın başbakanımıza sonuna kadar sahip çıkmak gerek... tabi bunlar vatan ve millet için...
    Cevapla
  • gercek_demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    hoş geldin şanlı BAŞBAKANIM. İNADINA DAMOKRASİ İNADINA ERDOĞANNNNNNNNNNN. hoşgeldin liderimiz
    Cevapla
  • kano 10 yıl önce Şikayet Et
    ABDULLAH UNLUYA KATILIYORUM. Bence belli kesimlere şalvar bol geldi.AKP yi eleştirenler 80 Senedir akp mi vardı ?Adamlar çalışıyor didiniyor ama yaranamıyorlar.Şimdi biri kalkıp belli noktalarda AKP nin eksiklerini sayarak cevap verebilir ama unutmayın AKP de insanlardan kurulu bir parti ve hata yapabilirler ama teraziye koyun bakalım akp nin iyi yaptıkları kötülerinden çok daha ağır değilse o zaman konuşun.Ama 5 yaşındaki çocuk bile AKP nin hizmetlerini görür bence.Eleştrilere gelince eksikleri olduğunda eleştri olur ama herşey demokratik olmalı.Bende bir vatandaş olarak AKP nin en büyük eksikliği olarak polise verilmiş aşırı yetkiyi görüyorum.Neden kötü olduğuna gelince polis verilen yetkiyi sonuna kadar kullanıp üstüne bide yetkisini aşıyor.Bazıları amirleri suçluyorlar ya onada katılmıyorum evet emir sorumludur ama amirin kendi polisine adamı yere yatırıp kelepçeleyip etkisiz hale getirin sonra 10 kişi birden kafasına vurun dediğine inamıyorum.
    Cevapla
  • abdullah unlu 10 yıl önce Şikayet Et
    "Dik dur eğilme, bu millet seninle". küçük bir azınlık büyük çoğunluğu boğmaya çalışıyor. iş yaptırmıyor. 10 senedir bu hep böyle olay iş yaptırmama. galataport 3,5 milyara satılacakken iptal ettirdiler sonra 700 bine gitti. tuttrmuşlar baskı var. bizim bir öğretmen arkadaş 28 şubat sürecinde başörtüsünden dolayı meslejten atıldı . ben istifa edeceğim dediği halde yok sen istifa edemessin biz seni atacağız dediler ve attılar. siz baskı görmediniz. ne çabuk faili mechulleri unuttunuz.
    Cevapla
  • hamzax 10 yıl önce Şikayet Et
    SENİ SEVİYORUZ SAYIN BAŞBAKANIM.SONUNA KADAR YANINDAYIZ.. chp,dhkp-c,işçi partisi,tkp faiz lobisine karşı sonuna kadar seninleyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi