Şehit polisin ismi düştüğü alt geçide verildi

Adana'daki Gezi Parkı protestoları esnasında, inşaatı devam eden alt geçide düşerek şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın ismi, Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla düştüğü alt geçide verildi.

Şehit polisin ismi düştüğü alt geçide verildi
Şehit polisin ismi düştüğü alt geçide verildi
GİRİŞ 10.06.2013 15:58 GÜNCELLEME 10.06.2013 15:58

Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı 1. oturumu, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yönettiği oturumda söz alan CHP'li Mehmet Esendemir, kentteki protestolar sırasında inşaatı devam eden alt geçide düşerek şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın isminin, düştüğü alt geçide verilmesini teklif etti. İdare tarafından meclis gündemine alınan teklif, meclis üyelerine sunuldu. Yapılan oylamada, şehit komiserin isminin, Atatürk Caddesi'nin devamında Mustafa Kemal Paşa bulvarı üzerine yapılan alt geçide verilmesi oy birliğiyle kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Esendemir, şehit komiserin adını ve anılarını yaşatmak için partisi CHP adına böyle bir teklifte bulunduğunu ifade etti. Esendemir, “Teklif, komisyona gitmeden mecliste onaylandı. Tüm emniyet teşkilatına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Anısını yaşatabilirsek ne mutlu bize” dedi.

CHP'li Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Özer de, mecliste yaptığı gündem dışı konuşmasında, kentteki son protestolardaki provokasyonlara dikkat çekerek, birlik beraberlik çağrısında bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber