Athena'nın solistine 'Gezi Parkı' tehdidi

Başbakan Erdoğan'ın önceki akşam Hasan Kaçan ve Necati Şaşmaz'la görüşmesinde gündeme gelen 'Gezi Parkı görüşmesine katılmak isteyen birçok sanatçının tehdit edilmesinin' perde arkası ortaya çıktı.

Athena'nın solistine 'Gezi Parkı' tehdidi
Athena'nın solistine 'Gezi Parkı' tehdidi
GİRİŞ 14.06.2013 07:57 GÜNCELLEME 14.06.2013 13:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan'la görüşecek sanatçılar arasında yer almasına rağmen son anda kararından vazgeçen Atena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un tehdit edildiği ortaya çıktı.

200 kişilik ekibiyle gideceği Avrupa turnesinin sponsor sebebiyle iptal edileceği tehdidinin ardından Özoğuz başkalarının ekmeğiyle oynamamak için davete katılmadı.

Gezi Parkı eylemlerini yatıştırmak için Başbakan Erdoğan'dan görüşme daveti alan sanatçıların 'ekmek paralarıyla' tehdit edildiği ortaya çıktı.

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'un maruz kaldığı mahalle baskısı nedeniyle Başbakanlık'tan gelen davete katılamadığı bildirildi. Özoğuz'un önce sosyal medya üzerinden linç edildiği, vazgeçmeyince de işiyle ilgili tehditler aldığı öğrenildi."Konserlerin zarar görür, iş alamazsın" baskısına direnen Özoğuz'un çalışma arkadaşları üzerinden de tehdit edildiği öğrenildi. Ekibiyle gideceği Avrupa turnesinin sponsor sebebiyle iptal edileceği tehdininin ardından Özoğuz başkalarının ekmeğiyle oynamamak için davete katılmamakta karar kıldı.

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 8
  • barboro tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Tepki. Eğer doğru ise VODOFONE tepki koyulmalı.
    Cevapla
  • nadirkelleci 10 yıl önce Şikayet Et
    gökhan oğuz değişti art niyetli olmayın. gökhan oğuz namaz kılıyor diye duydum, ve çok yakın bir tanıdığımdanda cerrahi tekkesinde zikir halkasında ayakta zikir çekerken gören de var, yani bu arkadaşımıza sahip çıkalım, islam dairesine giriş yapmış, hem sanatçı olup hem dergahlarda bulunmak zor, samimi olarak katılmamış olabilir, netekim mahalle baskısı yapan yobaz kemalistler var.
    Cevapla
  • Ali YARAT 10 yıl önce Şikayet Et
    Küskün Yorumcu. işte milletçe her zaman yaptığımız bu. isimlere dış görünüşlere takılıp direk insanlar hakkında yorum yapıyoruz. Gökhan'ı ben tanıyorum ve ister inan ister inanma öyle düşündüğün gibi bir insan değil. Tamam insanların iç dünyasını Allah'tan başka kimse bilemez kabul ediyorum fakat konserleri tek başına verecek olsaydı ben iptal edeceğine inanıyorum. Kendisinin yaptığı müzik şahsen benim tarzım değil ve dinlemiyorum ama insanları böyle çok kolay yargılamamalıyız diye düşünüyorum. Bir diğer düşüncem de sponsor firmanın vodofone olduğu...
    Cevapla
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    buda gelir buda geçer. anladınmı mennnnn anladınmıııııııı gardaşşşşş anladınmı crayzmennnnn anladınmı kankiş... tüm pampişler gördü manzarayı haydi halayaaaaaaa
    Cevapla
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    adını verin. haber 7 sponsorun adını verin...madem, gökhan özoğuz'u tehdit ettiler o halde biz de o sponsorun mallarını almayarak tehdit edelim... haber 7 hemen araştırmalı bunu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı