Boyner'den bir garip 'çık'ış daha!

Boyner Holding internet sayfasında "çık" başlığıyla 8 Mart'ta yayınlandığı belirtilen halkı kışkırtarak sokağa dökülme imaları taşıyan bir mesajı 8 Mart'tan sonra aylardır yayında...

Boyner'den bir garip 'çık'ış daha!
Boyner'den bir garip 'çık'ış daha!
GİRİŞ 17.06.2013 13:55 GÜNCELLEME 17.06.2013 18:22
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı'ndaki provokatif eylemlere iş dünyasından tartışılacak destekler gelmeye devam ediyor.

Cem Boyner, eline aldığı pankartta "Ne sağcıyım, ne solcu. Çapulcuyum çapulcu" diyerek Başbakan Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemciri için söylediği "çapulcu" kelimesine göndermede bulunmuştu.

Bu hareketten sonra Hükümet'in çeşitli kanatlarından ve bizzat Başbakan Erdoğan'dan tepki gören Boyner, bu kez de şirketin resmi internet sitesindeki açılış penceresine halkı sokaklara dökülmeye çağıran bir mesaj aylardır yayınlanıyor.

Ana ekranı kaplayan mesajın 8 Mart'tan itibaren yayında olduğu anlaşıldı.

Bugün holdingin web sayfasına "çık" başlığıyla bir çağrıda bulunan Boyner, şu mesajı verdi;

Haklarını elinden alan karşı çık, bedenin senin ona sahip çık. Engellere aldırma kariyer basamaklarını çık. Sana konan sınırların dışına çık. Meclise çık. Meydanalar çık. Kurban olmaya karşı çık. Hakkında kararlar alınırken sözünü söyle, ortaya çık. Birilerinin namusu olmaya karşı çık. Sokağa çık.

Ne yazık ki bugün, kadınların özgür olduğu bir dünyada yaşamıyoruz. Ama hep beraber böyle bir dünya yaratabilir. Yeter ki gücünün farkında ol ve ona sahip çık. Haklarını elinden alanlara karşı çık.

Haberimiz sonrası çağrı yapılan reklam penceresi Boyner Holding'e ait siteden kaldırıldı.

BOYNER'DEN İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Son günlerde gerçekleştirdiği "Gezi Parkı" çıkışlarıyla Başbakan Erdoğan'ın söylemlerinin de hedefinde yer alan ünlü iş adamı Cem Boyner, Boyner Holding'in sitesindeki mesaj nedeniyle açıklama yaptı.

Açıklamada, "Söz konusu ilanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çeşitli basın kuruluşlarına verildiğini ve kurumun internet sitesinde bulunduğu" savunuldu.

Boyner Holding'ten yapılan açıklama şöyle: "Bazı internet sitelerinin bugün yayınladığı ve sosyal medyada dolaşan "ÇIK" ilanı, konu edinilenin aksine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm ulusal gazetelerde yayımlanmış "kadın-erkek eşitliği"ne dikkat çeken ilanımızdır. O günden bu güne de web sitelerimizde bu ilan yayındadır.

Boyner Grubu şirketleri istihdamda kadın-erkek eşitliğini sağlama konusunda örnek çalışmalarını her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilanlarıyla toplumsal farkındalık yaratarak da desteklemektedir. Sözü edilen ilan, geleneksel olarak 3 yıldır verdiğimiz ilanların sonuncusudur. 2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen "İşyerinde Fırsat Eşitliği" Büyük ödülü'nü alan Boyner Grubu, geçen yılın sonundan bu yana da çalışma hayatında kadınlara daha fazla yer açılmasını, koşulların iyileştirilmesini sağlamak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın himayesinde oluşturulan İş'te Eşitlik Platformu'nun da aktif bir üyesidir. Bu şekilde, medya, STK'lar ve kamu kurumları işbirlikleri ile "kadın-erkek eşitliğinin sağlanması" ile ilgili çalışmalarımız ve desteklerimiz devam edecektir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 106
  • Sahlanis 10 yıl önce Şikayet Et
    şahlanış yorumu. yinede şahlanıyor aman aman....
    Cevapla
  • emine demir 10 yıl önce Şikayet Et
    evinde oturan suskunlardan biri olarak. benim gibi düşünen evinde oturan kardeşlerimden hala bunun mağazalarından alışveriş yapan kardeşlerim var ise kardeşlik haklarımı helal etmiyeceğim.bir kez olsun bir olup zulmü alkışlayanların yanında olmayalım mağazamı yok.
    Cevapla
  • idris bektas 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇIK DIŞARı. Arkadaş sen hala anlamıyormusun bize sesleniyor Cem'cik.Hadi bu markaların satıldığı yerlerden dışarı çıkıyoruzzzzzzzzzzzzzz...........
    Cevapla
  • banu kılıçarslan 10 yıl önce Şikayet Et
    BU BAHANE DEĞİL. ya cem kardeşim seni genç osman marşıyla yollayacağımız günü bekliyoruz şimdiden topukk hadi hadi:)
    Cevapla
  • mustafa elveren 10 yıl önce Şikayet Et
    sonrada sandığa geeeeeeeeeeeeelllllllll. çıkçıkalım dağlara oy dağlara oy oy oy.başka yapacak neyiniz var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır