Başbakan Erdoğan oyunu kullandı ve gitti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanlığı seçimi nedeniyle bir gün ara verdiği tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Erdoğan dün akşam saatlerinde yine Urla'nın Hacılar Koyu'na geldi.

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı ve gitti!
Başbakan Erdoğan oyunu kullandı ve gitti!
GİRİŞ 03.07.2013 14:19 GÜNCELLEME 03.07.2013 15:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçen çarşamba günü akşam saatlerinde tatile çıkan ancak nereye gittiği açıklanmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Urla'nın Zeytineli Köyü yakınlarındaki Hacılar Koyu'nda olduğu haberini DHA vermişti.Başbakan Erdoğan dün Ak Parti grup toplantısı ve TBMM Başkanlığı seçimi için sabah saatlerinde helikopterle koydan ayrıldı ve Adnan Menderes Havalanı'nda bekleyen uçağıyla Ankara'ya döndü.

TBMM Genel Kurulu'nda dün öğleden sonra yapılan başkanlık seçimine katılan Erdoğan akşam saatlerinde yine Urla'daki Hacılar Koyu'na döndü. Zeytineli Köyü'ne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Sarpdere mevkisindeki Hacılar Koyu'nda Başbakanlık korumaları güvenlik önlemi aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • emrah can 10 yıl önce Şikayet Et
    umalım. Bu ülke bu kadar gerilim kaldırmaz. %50-50 hiç bölünemez. Umarım sağduyunun sesi tekrar geri gelir. Dışarıdan bizi izleyip ellerini ovuşturaranlara artık fırsat vermeyelim.
    Cevapla
  • nurettin gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi adımlar Atılacak diye düşünüyorum... Tarihi adımların atılması adına yapılmış olan bu tatilin memleketimiz adına hayırlara vesile olacak İnşallah..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü