Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e şok

Sagopa Kajmer olarak bilinen ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz Bakırköy'deki evinde gözaltına alındı.

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e şok
Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e şok
GİRİŞ 17.07.2013 23:33 GÜNCELLEME 18.07.2013 02:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiltere'den esrar tohumu sipariş ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı ileri sürülen Kajmer, sağlık kontrolünden geçirildi.

İddiaya göre, Sagopa Kajmer, İngiltere'den siparişini verdiği paketi almak için kargo şirketine gelirken, bir görevli paketten şüphelenince durumu ihbar etti. Kendisi hakkında ihbar yapıldığını anlayan Kajmer, paketi almadan buradan uzaklaştı. Bunun üzerine devreye giren İstanbul Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, önce pakete el koydu ardından savcılık izniyle Kajmer'in evine baskın düzenledi. Pakette yapılan aramalarda esrar tohumları ele geçirildi. Bunun üzerine Sagopa Kajmer gözaltına alındı.

Yakalandıktan sonra bir süre Sirkeci'deki Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'nde tutulan Kajmer daha sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

KAJMER TWİTTER'DEN AÇIKLAMA YAPTI

Gözaltına alınan Kajmer, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gümrük ithali yasak eşya getirdiğim için beni şu an misafir ediyor birlikte iftar yapıyoruz. Birçok et yiyen çiçek, birçok biber türü tropikal bitki tohumu netten sipariş ettim, başıma bela oldu, gümrük yasasını okumadan. Siz hakkımda çıkan kötü yazılara aldırış etmeyin. Rahat olun" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • ibrahim tütüncüoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    AYNI HABER İÇİN HABERTÜRK'E DE 2 KERE BU YORUMU YAZDIM YAYINLAMADILAR. birtakım kolye bilezik vs süs takısının içine koyuyorlar. Tercüman olduğum ve tercümesini yaptığım için biliyorum. Esrar tohumu almak istese İngiltere'den getirmeye ne hacet.:) Hatası "size yasal olarak lüks kuş gıda veya balık yemi gibi yem katkı maddelerinin kullanımı ya da hediyelik eşya olarak esrar tohumu satabilir. Ya da yasa değişikliklerinde elinizde bulundurmak için satın alabilirsiniz. Uluslararası Uyarı! Bizler tohumlarımızı başkaları tarafından ilgili yerel kanunla ihtilafa düşecek şekilde kullanılmaması koşuluyla göndermekteyiz" deniyor bunu yapmamış. Hatta bunu satan türkçe bir veb sitesi de var "Web sitemizde yer alan esrar tohumları dünyanın " diye arayın hemen çıksın. NEYSE GEÇMİŞ OLSUN KADERDE ORUCU ORADA AÇMAK VARMIŞ :)
    Cevapla
  • Sema Ertürk 10 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle inanmıyorum. Sagopa'nın esrar kullanabileceğini düşünmüyorum, eğer ki haber de bir hata varsa lütfen düzeltilsin
    Cevapla
  • zeyzey 10 yıl önce Şikayet Et
    kazasker bey/hanım. bu ne özgüven birini bu kadar kolay itham ediyorsunuz. kalbını yarıp mı baktınız? hüsnü zan ediniz suizan değil
    Cevapla
  • İbrahim TUNA 10 yıl önce Şikayet Et
    İngiltereye ne gerek varmış. Türkiye'de istediği gibi tohumunu da kendisini de bula bilir. Bana pek inandırıcı gelmedi. İstanbul'da akşam her sokak başında gençler içiyor zaten.
    Cevapla
  • Kazasker 10 yıl önce Şikayet Et
    Hiç şaşırmadım, bekliyordum.. Demek ki Allah (CC) şaşırtmış. Eee sen Allah'ın dinini yozlaştırmaya çalışırsan yüce Allah (CC) senden intikam almaz mı? İşte böyle tedbirsiz yakalanırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!