Taksim'de kırılan kameraların şok görüntüleri

Birgün Gazetesi'nin manşetten sorguladığı 'Gezi olayları sırasında Taksim çevresinde güvenlik kameraları niye çalışmıyordu' sorunun cevabını bulduk. İşte kameraların etkisiz hale getirilme anının görüntüleri:

GİRİŞ 22.07.2013 17:20 GÜNCELLEME 22.07.2013 17:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Gezi olayları sırasında eylemciler tarafından kırılan ve etkisiz hale getirilen güvenlik kameralarının şok görüntüleri ortaya çıktı.

Olaylar sırasında her şeyi yakıp yıkan eylemcilerin, görüntülerden güvenlik kameralarını da etkisiz hale getirmek için her yolu denediği anlaşıldı.

Taksim çevresinde çalışır durumda bulunan pek çok kamera, eşgallerinin tespit edilmemesini isteyen eylemciler tarafından çalışamaz hale getirilmiş.

Haber7'nin ele geçirdiği son görüntülerde de yüzü maskeli eylemcinin MOBESE direğine tırmanarak, kamarayı etkisiz hale getirdiği görülüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından olaylar sonrası bakıma alınan kameraların bir çoğunun bu şekilde etkisiz hale getirildiği tespit edildi.

İşte o şok görüntüler:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Yusuf36 10 yıl önce Şikayet Et
    Gezi Park. Bunlar resmen Terörist.Evet resmen Terörist.Umarim Polis bu kameraya zarar veren kisiyi bulmustur,
    Cevapla
  • mahir arslan 10 yıl önce Şikayet Et
    VATANDAŞIN VERGİ OLARAK ÖDEDİĞİM PARALARLA YAPILANLARI YIKMAK YAKMAK İSTİYEN İNSANLARA DAVA AÇMAK LAZIM. vatandaşın vergi olarak ödediği paralarla yapılanları yıkmak yakmak istiyen insanlara dava açmak lazım dava açmak bir vatandaşlık gürevidir
    Cevapla
  • kazanmakgaranti.tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Şunları tek tek yakalayın nolursunuz. Verin hepsine 2'şer yıl, görsünler bakalım savaş gibi eylem yapmak neymiş.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. kendileride biliyordular bu yaptıkları devlete isyanda başarısızlıgın cok yüksek olacagını ama eyerki dolmabahcede başbakanlık ofisine girebilseydiler oraları yagmalayıp başbakanı orda yakalayıp itibarsızlaştırısaydılar amaclarına ulaşacaklardı .. amaçlarına ulaşamadıklarında yargıda kilitleniş tesbit yapılamamıştır diye ceza cekemiyeceklerdi . ama göz önünden kacan bir gercek var kendileri çektikleri sosyal medyada paylaştıkları ne olacak onlar tek tek incelenip geregini yapılması bekliyoruz
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    haydar zulfikar çarşı grubunu tanımadığı için şaşırmış. Ermeni asıllı yöneticilerine bir bak istersen anlarsın devlet düşmanlığının nedenini. Çarşı - UltraArslan - GençFenerliler bunlar hep dağıtılmalı özellikle çarşı tamamen politize olmuş solculuğun kucağına oturmuş bir oluşum. Dolayısıyla koça sabancıya onların sömürüsüne yıkımına gık demezler ama onlar ne hedef gösterirse karşıyız diye saldırırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti