Ferit Gedik'in dedesi Vali Mutlu ile görüştü

Maltepe Gülsuyu'nda Pazar günü çıkan olaylarda ölen Hasan Ferit Gedik (18)'in dedesi Mustafa Meray ve beraberindekiler, cenazenin Gedik'in öldürüldüğü yer olan Gülsuyu'na götürülmesi ve ardından defnedilmesi için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile görüştü.

Ferit Gedik'in dedesi Vali Mutlu ile görüştü
Ferit Gedik'in dedesi Vali Mutlu ile görüştü
GİRİŞ 02.10.2013 21:30 GÜNCELLEME 03.10.2013 09:34

Bu arada, görüşme sırasında Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği'nden (TAYAD) üyesi bir grup kadın valilik önünde bekledi. Görüşme bitene kadar burada 'Çeteler halka hesap verecek', 'Annelerin öfkesi katilleri boğacak' diye slogan atan grup için polis güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından Meray ve beraberindekiler, valilik önünden ticari taksiyle ayrıldı. Görüşme hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

FERİT GEDİK'İN DEDESİNDEN AÇIKLAMA

Maltepe Gülsuyu'nda Pazar günü çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in cenazesinin Gülsuyu'na götürülmesi için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile yapılan görüşme olumsuz sonuçlandı. Görüşme sonrası Armutluya gelen heyet üyelerinden Hasan Ferit Gedik'in dedesi Mustafa Meral bir açıklama yaptı. Meral yaptığı açıklamada "Biz cenazemizi Gülsuyu'na götüreceğiz dedik. Bize olumlu yanıt vermediler. Olumsuz cevap verdiler. Ama o bizim sorunumuz değil onların sorunu. Biz bildiğimizi yapacağız" Cenazenin ne zaman kalkacağı şeklindeki soruya ise Meral "Cenazemizi barikatlar kalktıktan sonra kaldıracağız. Gülsuyu'na götüreceğiz. Ondan sonra Gazi Mezarlığında defnedeceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti