Yargı ve siyasiler düğünde buluştu

Sakarya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş'ın oğlu Fatih Aktaş, Anayasa Mahkemesi üyesi Celal Mümtaz Akıncı'nın kızı Şule Akıncı ile dünya evine girdi.

Yargı ve siyasiler düğünde buluştu
Yargı ve siyasiler düğünde buluştu
GİRİŞ 20.10.2013 23:59 GÜNCELLEME 21.10.2013 00:04

Sapanca ilçesinde Güral Otelde düzenlenen düğünde genç çiftin nikahını Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu kıydı. Basına kapalı gerçekleştirilen düğün töreninde çifti nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Muammer Güler, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Vali Mustafa Büyük yaptı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, evlilik cüzdanını geline vererek; "Ümit ediyorum mutluluk ve sevgi içerisinde bir evlilik geçirirler. Şimdi ben bu cüzdanı kız tarafına vereceğim. Çünkü biz kız tarafıyız. Oğlumuzun nişanda da dikkatini çektiğim bir konuda yeniden dikkatini çekmek istiyorum. Bir mahkemeden kız aldığını sakın unutmasın.Kızımızı ona emanet ediyorum'' dedi.

Nikah şahitliği yapan İçişleri Bakanı Güler, genç çifte mutluluklar dileyerek; "Değerli bir çalışma arkadaşımızın oğlunun düğün törenine iştirak etmek için buradayım. Allah hepimizin evlatlarını güzel insanlarla karşılaştırsın. Güzel bir yuva kurmalarını, sorunlarını birlikte aşmalarını diliyorum.'' diye konuştu.

Düğüne, milletvekilleri, Anayasa Mahkemesi üyeleri, Yargıtay üyeleri, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı, Emniyet Müdürleri, il ve ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!