İkinci anne şoku! Çocuklarını eve hapsetti

Mersin'de anneleri tarafından eve hapsedilen 3 çocuk polisler tarafından balkondan kurtarıldı.

İkinci anne şoku! Çocuklarını eve hapsetti
İkinci anne şoku! Çocuklarını eve hapsetti
GİRİŞ 21.10.2013 18:11 GÜNCELLEME 21.10.2013 18:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Annenin çocuklarına sürekli şiddet uyguladığı ortaya çıkarken çocuklardan birinin annesinin üzerinde söndürdüğü sigara izlerini göstermesi dehşeti gözler önüne serdi.

Akdeniz ilçesi Burhan Felek Caddesi üzerindeki bir evin balkonundan 3 çocuğun imdat çığlığını duyan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çocukları kurtarmak üzere harekete geçti. Çilingircinin gecikmesi üzerine komşuları yan binanın çatısından çocukların kilitli kaldığı evin balkonuna atladı. Ege (7) Büşra( 5) Berfin (3) isimli kardeşler balkondan çıkarıldı.

SİGARA SÖNDÜRDÜ

Perişan ve üzerleri çıplak olan çocuklar polisler tarafından giydirildi. Komşuları ise uzun süredir aç olan çocukların karınlarını doyurdu. Çocuklardan 7 yaşındaki Ege'nin annesinin üzerinde söndürdüğünü iddia ettiği sigara izleri dehşeti gözler önüne serdi. Annesinin nereye gittiğini bilmediğini ifade eden küçük Ege annesinin kendilerini sürekli dövüp odunla vurduğunu söyledi.

Yüzünde morlukları da annesinin yaptığını iddia eden çocuk, annesinin üzerinde söndürdüğünü iddia ettiği sigara izlerini gösterdi. Çevredeki vatandaşlarda annelerinin çocuklara sürekli şiddet uyguladığını iddia etti.

Polis bir süre önce eşinden ayrılan anne A.G.'yi bulmak için çalışma başlattı. Çocuklar ise polis ekipleri tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • pirana61 10 yıl önce Şikayet Et
    İMANSIZ ATEİST NESLİN SONUU BUU BAŞKA BİRŞEY BEKLENMEZ. imansız ateist yetiştirilen neslin sonu budur evlilik dışı ilişkiler nikahsız olarak dedim ya imansız neslin sonu ancak buu olur 80 yılda başarılan budur. eğitimde aman çocuğuma din dersi verilmesin müzik dersi verilsin diyenlerin sonuu bir köşede bırakılarak ucube gibi yapa yalnız ölmek inançlı bir eğitim imansız bir eğitimden çok çok çok daha iyidir nice yarınlara
    Cevapla
  • Cemal Cemal 10 yıl önce Şikayet Et
    SEZERYAN. Anneler büyük bir ihtimalle sezeryanla doğmuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki