PKK, Silopi'de bir marketi ateşe verdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, PKK'nın sözde asayiş timi YDG-H'li grup Cudi Mahallesi'nde bulunan bir marketi ateşe verdi.

PKK, Silopi'de bir marketi ateşe verdi
PKK, Silopi'de bir marketi ateşe verdi
GİRİŞ 24.11.2013 15:11 GÜNCELLEME 24.11.2013 15:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Silopi Cudi Mahallesi'nde toplanan terör örgütü PKK'nın sözde şehir yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri olan 15 kişilik bir grup, Şehit Mehmet Esin Caddesi'ndeki bir markete havai fişek ve molotofotlarla saldırı düzenledi. Marketin kepenklerini kıran göstericiler, içeriye molotof bombası atarak ateşe verdi. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, elektrikten kaynaklı kısa devreler mahalle halkının elektriğinin kesilmesine neden oldu.

Olay yerine gelen polis, "Camlarınızı kapatın. Sokağı boşaltın. Üst katlarda oturan vatandaşlara sesleniyorum. Camlarınızı kapatın" diye anonslar yaptı. Göstericilere de uyarı yapan polis, havai fişekle saldırılara devam edilmesi üzerine gaz bombalı müdahalede bulundu. Market içerisinde inceleme yapan polis, saldırganların yakalanabilmesi için operasyon başlattı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • ihsen emmi 10 yıl önce Şikayet Et
    Harac vermedigi icin yakmislardi.... .. haram zikkim olsun siz pkkcilara. hele hele musluman gecinip secde eden pkk yandaslari hem dunya hem ahiret size zehir zikkim olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...