Fehmi Koru'dan Gülen'e çağrı!

Katıldığı programda paralel yapı değerlendirmesi yapan Fehmi Koru, devamında "Hocaefendi'nin dönüp kendi cemaatine eğer böyle davrananlar varsa bunlar bu davranışlarından vazgeçsinler demesi lazım." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 03.02.2014 22:39 GÜNCELLEME 04.02.2014 11:48
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Usta gazeteci Fehmi Koru, Kanal 7'de Tümer Doğru'nun sorularını yanıtladı.

Koru, paralel yaıpyla ilgili; "Bir defa özel hayata birilerinin burnunu sokması doğru bir şey değil, ister bürokrat olsun ister normal bir vatandaş olsun özel hayatının böyle ifşa edilmesi doğru değil. Türkiye'de böyle bir sorun var bu insanlar devletin malzemelerini kullanarak yani devleti kullanarak bu iş yapılıyor ve bu işin anayasaya aykırı olduğu bilinerek yapılıyorsa ki emareler bunu gösteriyor, bu durumda bu kişilerin görevden uzaklaştırılmaları elbette doğrudur" dedi.

"İNTERNETİ YASAKLAMAK ÇÖZÜM DEĞİL"

Birinin ayağına bastığınızda bir takım ses kayıtları, görüntüler hemen internette servis ediliyor. Ama bunları yapanları engellemek için bir takım şeyleri interneti yasaklamak yerine bu insanlara en doğru cezaları vermek en doğrusu olacaktır.

"GÜL VE ERDOĞAN'IN ARASINI BOZMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

Geçmişte de bugün de Abdullah Gül ve Erdoğan'ın arasını tahrik ve teşviklerle bozmaya çalışanlar var. Ama şunu bilmek lazım 15 yıldır olmayan şey bugün olmayacaktır. Yani bir beklenti içindekiler boşuna beklemesin. TGV Cumhurbaşkanı Gül'ü göreve çağrıyor ama Cumhurbaşkanı zaten görevini yapıyor. Bu insanlar amirlerine haber vermeden bazı işler yapıyor, bu TGV'nin yetkisi varsa bu insanlara bu işleri bırakmaları için çağrıda bulunsunlar.

GÜLEN, CEMAATİNE SESLENMELİ

Fethullah Gülen hocanın bu insanlara dönüp bırakın bu işleri demesi bunları uyarması lazım. Aslında bende kendisinden Gül'e getirdiğim mektupta bu insanların yaptıklarını doğru olmadığını kendisi de söylüyordu. Yani etkili olduğu cemaat, vakıf varsa bunlara dönüp artık bu işleri bırakın demesi lazım bu etkili olur mu bence olacaktır ve yeni bir süreci başlatabilir diye düşünüyorum...

KAYNAK: İBRAHİM GÜNAY - HABER7
YORUMLAR 38
  • sedat aysoy 10 yıl önce Şikayet Et
    fehmi koruuuuuuuu. gözlerin başka ağzın başka konuşuyor haaaa
    Cevapla
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    o açıklama her şeyi yerle bir etti.. Bir açıklama yapması hiç bir şeyi değiştirmez. Edilen bedduadan sonra gelse de olur gelmese de. İnsanlar uzun süre bununla hatırlayacak maalesef. Keşke o hareketi yapmasaydı.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    İmam Gazali Abbasiler'e destek vererek. Emeviler'i alt etmesini sağladı. Ama Abbasiler tarafından zindanda kırbaçlanarak şehit edildi.
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ İŞLER. göz dönmüş kalp kararmış ne desen boş.anlamazlar dinlemezler ne desen...
    Cevapla
  • ahmet kelem 10 yıl önce Şikayet Et
    onun bu topraklar ıkirletmesine razı değilim.. Sayın fehmi bey, sizi canı gönülden severim.F.G yi Davetiniz politik bir manevra ya da söylem değilse esef ederim.Bu adamın ülkemize verdiği zarar ziyanı ancak meşhur İngiliz casusu LAWRENCE bile beceremezdi.Çünkü o adı üstünde casus,ingiliz ve hristiyandı.Görevini yaptı ve ingilizler için vatansever kahramandı.YA F.G kim oluyor da 16 yıldır abd de ülkenin aleyhinde ki odaklarla işbirliği içinde ol ülkenin seçilmiş başbakanına kafa tutuyor.İsrailin faiz lobisinin türkiyede ise cuntacıları yanında saf tutup halka ve hakka savaş açıyor...terbiyem ve sağlığım daha fazla yazmaya müsait değil.Ez cümle tarih ülkesine ve milletine ihanet eden nice sefalet içinde vatansız oradan oraya sürülen zalimlerin sonunu anlatır.Çünkü vatanına ihanet edenin ne dini ne de vatanı olur. onu kullanan dost sandığı efendileri bile güvenmez.Kullanır ve imha eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı