MİT TIR'larıyla ilgili iki asker gözaltında

Adana'da MİT'e ait olduğu iddia edilen tırların durdurulmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 2 asker gözaltına alındı.

MİT TIR'larıyla ilgili iki asker gözaltında
MİT TIR'larıyla ilgili iki asker gözaltında
GİRİŞ 09.04.2014 16:06 GÜNCELLEME 09.04.2014 16:15
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Adana'da MİT'e ait tırların durdurulmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, mahkemenin haklarında yakalama kararı çıkardığı iki muvazzaf asker için Ankara'da görev yaptıkları yerlerde gözaltı işlemi yapıldı.

Haklarındaki yakalama kararı kendilerine tebliğ edilen askerlerden biri soruşturmanın yürütüldüğü Adana'ya gönderildi. Diğer askerin de Ankara'daki işlemlerinin ardından Adana'ya gönderileceği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. bu topraklada ok saldırılar çok ihanetler yaşanmıştır . mit görevlilerine yapılan saldırının ardında olan ihanet oluşumu kadar agırı olmamıştı. tesbitler elbet zaman alacak tesbit edilenler hakkında yasal işlem yapılması gönülleri rahatlatmakda oldugu ama ferahlatmadıgıda bir gercekdir. bu yapı kolay kolay temizlenmesi çok zaman alacakdır elbet.
    Cevapla
  • orhan koksal 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu şimdi?. Kimse kimseyi kandırmasın, TSK da alt rütbeli iki personel bu işi organize edecek. Güldürmeyin Allah aşkına.
    Cevapla
  • c.sarica 10 yıl önce Şikayet Et
    BIZ GOREVIMIZI YAPTIK.... mıt,e sılah cekenler,ı turkıyeyı sılalah kacakcısı olarak dısarıya jurnallıyanları ortaya cıkarsınlar dıye 6000 km yol yaparak gorevımızı yaptık....destek verdık
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    cesur malatyalı? ...merak etme emir verenlerin hepsi şu an hesap veriyorlar?..... .....Hemde casusluk ve vatana ihanet suçlarından...
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim o askere emri veren gözaltında mı değil mi. siz buna bakın.. asker gözaltında polis gözaltında ya emri veren iki vilayet üstünden üçüncü vilayete operasyon yapan savcı nerede o gözaltında ise tamam bu garibanlar emir kulu emri veren subaylar ise o subaylara emri veren kim o bulunsun üç beş askerlik iş değil bu kaynağı ne sorumlusu kim bu işi biraz ciddiye alın ergenekona dayanır yargıya paralele kime dayanırsa dayansın gitsin hesap versin devletin sözü üstüne sözmü olur. basında görevini yapsın gözaltına alınanlar kim neci ne iş yapar çıkıp haber yapsın alındı satıldı da kim bunlar lütfen bizde aslını bilelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez