Silopi'deki dehşetin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Türkiye'yi ayağa kaldıran, Şırnak'ta PKK'lılar tarafından, içinde iki polis ve bir bekçinin bulunduğu aracın, molotof kokteyli atarak yakıldığı görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 14.04.2014 23:42 GÜNCELLEME 14.04.2014 23:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleşen saldırıda, PKK'lılar arabaların camlarını kırdı, molotof kokteylleri attı. Molotof kokteyli atılan araba bulunan ikisi polis biri bekçi 3 kişiyi alevler sardı.

BEKÇİ, BARİKATI YIKIP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜ

PKK'lıların yol kesip kimlik kontrolü yaptığı gün, içinde 2 polis ve bir bekçinin bulunduğu araç da durduruldu. Direksiyondaki bekçi Nurettin Bal barikatı yıkıp gitmeyi düşündü. Sonrasında PKK'lılar aracı ateşe verdi. 2 polis ve bir bekçi alevler içinde kaldı.

ERKEK POLİS AYDEMİR VE BEKÇİ KURTULDU

Bekçi Bal ve Polis Kemal Aydemir hızla kendilerini aracın içinden attılar. Diğer polis Zeynep Özçelik ise içinde bulunduğu araçtan, dışarıdan birinin kapıyı açmasıyla kurtulabildi.

VATANDAŞLAR, ALEVLERİ SU DÖKEREK SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Dışarıdan yardıma gelen vatandaşlar ise su dökerek söndürmeye çalıştı. Özçelik'in üzerine atılan ceket sayesinde alevler söndü. Polisin havaya açtığı ateş sonucu PKK'lılar dağıldı. Kadın polis Özçelik ağır yaralandı, önce Diyarbakır'a, sonra da Ankara GATA'ya kaldırıldı. Yakın zamanda bir amliyat daha olacak.

YORUMLAR 8
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru dürüst duran adamı yasalarla süründürürler,bin pişman ederler. devletten soguturlar. ama bu Vandallar yapınca kimse tutup karışamıyor. hatta 3-4 güne geri çıkıyor hapisten
    Cevapla
  • GONYALI 10 yıl önce Şikayet Et
    MOLOTOF ATANIN SUÇU YOK. suç molotof atana su sıkanda yok mu senin silahın indir alnından silah atmak yasak sa sende molotof at o zaman nasıl kanun burda ben polise hakaret etsem yıllarca süründürürler ama molotof serbest
    Cevapla
  • Tuncay 10 yıl önce Şikayet Et
    Olurmu canım!. O attıkları molotof değildi ki, atsalar atsalar çiçek atıyorlardır. Çiçek atanlarda oraya ekmek yada simit almaya gelmiştir. Zalimler için ne büyük nimet cehennem.
    Cevapla
  • Aziz AKBIYIK 10 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlükler ülkesi Amerika!. Sözüm ona özgürlüklerin ülkesi Amerika'da polisler, evsiz gariban birisini gözünü kırpmadan vurdu. Sen bunu Amerika'da yap bakalım ne oluyor. Seni bir gece alırlar işkence ederek öldürürler sonra Nevada çölüne gömer üzerine de kaktüs dikerler. Polis bu vatan hainlerine sıkıp gebertince polis suçlu oluyor, polisin belindeki süs mü?
    Cevapla
  • Ömer ÜNLÜ 10 yıl önce Şikayet Et
    neden?. Göz göre göre insanı YAKARAK öldürmeye çalışan sözde insanlar neden ASILARAK temizlenmiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak