Yunanistan ve Suriye tacizleri bitmek bilmiyor

Genelkurmay Başkanlığı, Yunan uçaklarının Ege’de eğitim uçuşu yapan 2 adet F-16 uçağı ile iki adet F-4 uçağını taciz ettiğini açıkladı.

Yunanistan ve Suriye tacizleri bitmek bilmiyor
Yunanistan ve Suriye tacizleri bitmek bilmiyor
GİRİŞ 18.06.2014 13:31 GÜNCELLEME 18.06.2014 13:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Hatay üzerinde ‘Hava Muharebe Devriye Görevi’ icra etmekte olan F-16 uçağına, Suriye’de konuşlu SA füze sistemi tarafından saat 09.23’de, 10 saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulmuştur" denildi.

İki adet F-16 ve iki adet F-4 uçağı ile Ege’de eğitim uçuşu icra edildiği vurgulanarak, "Bu uçuşlar esnasında Yunanistan’a ait iki adet F-16 uçağı tarafından saat 11.08-11.17 arası, 7 dakika süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulmuştur" ifadesi kullanıldı.

Ege Denizi Sisam Adası Doğusunda ise Yunanistan’a ait bir Sahil Güvenlik Botu, 06.06-06.58 saatleri arasında 52 dakika süre ile kara suları ihlal ettiği kaydedilerek şöyle denildi:

"Bölgeye intikal eden TCSG-67 tarafından, telsizle yapılan ikazlar neticesinde söz konusu Yunan Sahil Güvenlik botu bölgeden uzaklaşmıştır."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    artık tecrübeliyiz uçak konusunda. şaka yapılmayacağını anlasın bu psikolojik hastalar fasulye gibi nimetten zannediyorlar artık devlet de bu adamların adaya gidişinde harç vs sakın azaltmasın bunlar batılı ve inanılmaz bunlara adalet insafda bunlarda yoktur o cicili biçili batılıkomşusu olanlar denesin menfaatlerine bir dokunsun o şirin batılı komşularına ne tepki alırlar o zaman anlarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim