Ege’de Yunan tacizi

Genelkurmay Başkanlığı, Ege’de eğitim uçuşu yapan F-16 ve F-14 uçaklarının Yunan uçakları tarafından taciz edildiğini açıkladı.

Ege’de Yunan tacizi
Ege’de Yunan tacizi
GİRİŞ 10.07.2014 13:29 GÜNCELLEME 10.07.2014 13:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, iki adet F-16 uçağı ve dört adet F-4 uçağı ile Ege’de eğitim uçuşu icra edildiği belirtilerek " Bu uçuşlar esnasında Yunanistan’a ait iki adet F-16 uçağı ve iki adet M-2000 uçağı tarafından, saat 11.25-15.48 saatleri arasında, toplam 28 dakika süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle beş defa tacizde bulunulmuştur" denildi.

HAVA SAHASI İHLALİ

Ege Denizi Datça güneydoğusunda, İtalya’ya ait tipi tespit edilemeyen bir hava aracının saat 21.56’da bir dakika 41 saniye süre ile hava sahasını ihlal ettiği kaydedildi.

Ege Denizi İzmir kuzeybatısında ise Yunanistan’a ait bir adet S.Puma tipi helikopterin saat 23.14’te dört dakika beş saniye süre ile hava sahasını ihlal ettiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz taciz bile edemeyiz çünkü silahlarımız onlara dost diye ayarlanmış !. fakat onlarınki bize karşı ateşlerse vurur ! bizim silah ateşlemez ! İsraile karşıda aynı taktik var ! ABD alınan Mısırın silahıda israil mevzilerini vurmaz !
    Cevapla
  • asil çığlık 9 yıl önce Şikayet Et
    hem kel hede açlar. vurun gitsin şunları , yiyecek ekmekleri yok aklı sıra bizlemi boy yarıştırıyorlar, tsk ya vur emri verilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor