Aranan polislerden biri daha teslim oldu

Emniyetteki paralel yapıya düzenlenen operasyonda bulunamayan bir polis memuru daha teslim oldu.

Aranan polislerden biri daha teslim oldu
Aranan polislerden biri daha teslim oldu
GİRİŞ 24.07.2014 13:57 GÜNCELLEME 24.07.2014 13:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Paralel yapıya yönelik soruşturma kapsamında aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan polis memuru Murat Hamarat polise teslim oldu. Hamarat, emniyet girişinde “Haram lokma yemedim” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • faruk kahyaoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    bu tür metaforlar, ajitasyonlar,simgeler, semboller vs. bu cemaat mensuplarının çok iyi yaptığı şeydir. haram lokma yememişmiş, sana kimse haram lokma yedinmi yemedinmi diye sormuyor, sahte delil ürettin mi, devletten başka yerden emir aldınmı, usulsüz dinleme yaptın mı, tribünlere oynamayın, kıvırtmayın, ya bir kere delikanlı olun, deyin ki biz birilerinin gazıyla bişeyler yapmaya çalıştık ama tayyip'e sökmedi ve geri tepti, pişmanız. herkes neyin ne olduğunu biliyor, Ergenekon, balyoz, Hanefi avcı, Ahmet şık, nedim şener hepsini suçsuz yere tıktınız, hiç sevmesemde, aynı görüşten olmasam da doğu perinçek kollarında polisler içeri götürülürken "kanunsuzlar" diye bağırmıştı, evet bunlar kanunsuz, hepsinin belli bir süre sonra çıkıp gelip teslim olması da planın bir parçası, ağababaları öyle dedi onlara, eğer teslim olmazsanız ihale diğer kalanlara kalacak onlarda ötecek. hepsi bu
    Cevapla
  • Mustafa Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Komik. Zaten haram lokma yemekle değil, ajanlıkla itham ediliyorsunuz. Masumluğunu ispat ve ilan için "haram lokma yemedim" yerine , çıkıp desene ki okyanus ötesinden emir almadım, amirlerime itaatsizlik etmedim. Devlet otoritesinden ayrı bir otorite tanımadım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır