TEM eski müdürü adliyeye sevkedildi

Adliyeye sevk edilen 92 şüpheliden 9'u, serbest bırakılırken Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün adliyeye getirildi.

TEM eski müdürü adliyeye sevkedildi
TEM eski müdürü adliyeye sevkedildi
GİRİŞ 25.07.2014 23:55 GÜNCELLEME 26.07.2014 00:08

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde "yasa dışı dinleme" ve ''casusluk'' operasyonu kapsamında adliyeye getirilen 91 şüphelinin savcılık sorguları sürüyor.

''Yasa dışı dinleme" operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunu, soruşturmayı yürüten savcı Okan Özsoy ile savcılar Gökalp Kökçü ve Yusuf Hakkı Doğan, ''casusluk'' operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin sorgusunu ise soruşturmayı yürüten savcı İrfan Fidan ile savcılar İsmail Uçar, Hasan Yılmaz, Adem Meral ve Fuzuli Aydoğdu yapıyor.

Bu arada, eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Böylece adliyeye getirilen şüpheli sayısı 92'ye yükseldi.

Şüpheli polislerden Ramazan Candan, Ertan Erçıktı, Ömer Özüyılmaz, Çetin Öztürk, Metin Sayılgan, Mustafa Büyükkara, Murat Çetiner, Cezmi Gücüyener ve Hüseyin Özkan, savcılık sorguları bittikten sonra serbest bırakıldı.

Diğer 83 şüphelinin sorgu ve işlemleri ise sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler