Paralel yapıya bir büyük darbe daha

İstanbul merkezli 'casusluk ve sahte isimlerle yasadışı dinleme' operasyonlarında gözaltına alınan polislerden 76'sı açığa alındı.

Paralel yapıya bir büyük darbe daha
Paralel yapıya bir büyük darbe daha
GİRİŞ 02.08.2014 01:33 GÜNCELLEME 02.08.2014 01:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

76 polis İçişleri Bakanlığı müfettişinin raporu doğrultusunda açığa alındı. Silah ve kimliklerine el konulan polislerin meslekten ihraç edilip edilmeyeceklerini İçişleri Bakanlığı yüksel disiplin kurulu karar verecek.

35 POLİS DAHA ÖNCE AÇIĞA ALINMIŞTI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan Terörle Mücadele Şube Müdürlerinden Yurt Atayün, Ömer Köse ve İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan ile birlikte 35 polis daha önce haklarında açılan idari soruşturmalar kapsamında açığa alınmıştı.

KİLİT İSİM ALİ FUAT YILMAZER EMEKLİYE AYRILMIŞTI

Eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer bir süre önce emekliye ayrılmıştı. Her iki operasyon kapsamında 116 polis gözaltına alınmış, 31'i tutuklanmıştı. Müfettişlerin hazırladığı raporlar doğrultusunda açığa alınan polislerle ilgili ihraç sürecinin devam ettiği, bu konu ile ilgili kararların disiplin kurulu toplantılarının ardından netleşeceği belirtildi.

YORUMLAR 4
  • Mesut Ceylan 9 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanya. Fethullah Gülen'in saman altından devleti ele geçirme projesi iflas etmiştir.
    Cevapla
  • metin bayındır 9 yıl önce Şikayet Et
    NEREDEN BİLİYORSUN BURUK KART. Masum olduklarını,senin kulakların sağır gözlerinde kör galiba.Yoksa içlerindemi yaşıyorsun.
    Cevapla
  • burak kart 9 yıl önce Şikayet Et
    gerçekler. açığa almanız gerçekleri yok etme anlamına gelmiyor. bu kahraman evlatları vakti geldiğinde adaletli mahkemelerde bildiklerini anlatmaya basladıklarında her halde herkes kacacak delik arayacak. bu zulüm böyle devam etmez. masum insanlar suclanıyor. suclular ödüllendiriliyor. işte yeni türkiye modali bu
    Cevapla
  • seyfullah YANIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Seyfullah YANIK. Bir Öğrenci Velisini Nasıl Aldattılar:Gözlerine kestirdikleri varlıklı babanın çocuğunu dershanelerine aldılar ve bir yıl sonra deneme sınavında puanını yüksek gösterdiler ve babayı iştahlandırdılar.Tekrar çocuğu indirim sınavı diye sınav yaptılar ve dediler ki:Müjde müjde babası.Bak oğlun ücretsiz dershaneyi kazandı dediler ve F (ef) sınıfı,Q Sınıfı diye sınıfları ayırdılar.Hep aileler üzerinde parasal operasyon amaçlı think tahank yaptılar.Bu arada da ücretsiz sınıflardaki çocukları (babaları ileride soyulacak aşamaya hazırlanan çocuklar)haftalık geziler,yemekler, halı saha oyunları,il dışı seyahatlar yaptırdılar ve artık baba inandı ki burası harika bir yerdir Eh artık himmet isterlerse vereyim kıvamına getirdiler ve bu tür idmanlı ısıtılmış babalarla himmet toplantısı yaptılar ve bir iki kişiyi öne atarak göstermelik yüksek bağış yaptırarak diğer babaları galeyana getirdiler ve alacağını aldılar.Bu babalar sürekli sömürülsün diye de YGS LYS sınavlarında yardımcı oldular.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır