Meteoroloji bu illeri uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere bazı illerimizde kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji bu illeri uyardı
Meteoroloji bu illeri uyardı
GİRİŞ 09.08.2014 00:57 GÜNCELLEME 09.08.2014 14:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Balıkesir, Afyon, Kütahya, Isparta, Antalya'nın iç kesimleri, Osmaniye, Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri, Mersin'in iç kesimleri, Hatay'ın kıyı kesimleri, Artvin ve Ardahan ile Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden, hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz'in doğusu ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPnin ağzından ; Devlet nerede belediye nerede ?. İzmir için geçerli değil !
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Dua edelim. Allahım içimizdeki kendini bilmezler yüzünden memleketimizi helak etme. (Amin)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti