Uğur Işılak, Tayyip Erdoğan parkını açtı

Türkiye’nin 12’inci Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan’ın ismi ilk defa Gaziosmanpaşa’da muhteşem bir parka verildi.

Uğur Işılak, Tayyip Erdoğan parkını açtı
Uğur Işılak, Tayyip Erdoğan parkını açtı
GİRİŞ 31.08.2014 22:04 GÜNCELLEME 31.08.2014 22:04

Türkiye’nin 12’inci Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan’ın ismi ilk defa Gaziosmanpaşa’da 78 bin metre kare alana sahip olan içinde her detayın düşünüldüğü muhteşem bir parka verildi. Gaziosmanpaşa Gençlik Parkı’nın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve ünlü şarkıcı Uğur Işılak ile birlikte kesti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul’un en büyük parklarından birini Mevlana Mahallesinde ünlü sanatçının muhteşem konseriyle açılışını gerçekleştirdi… Tayyip Erdoğan için yaptığı şarkı ile gündeme gelen ünlü sanatçı Uğur Işılak bu kez 12’inci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verilen 78 bin metre kareye inşa edilen parkın açılışını gerçekleştirerek Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile kurdela kesti.

Uğur Işılak yaklaşık 10 bin Gaziosmanpaşalı vatandaşı birbirinden güzel şarkılarıyla coşturdu. Gecenin geç saatlerine kadar sahnede kalan Uğur Işılak hem sazıyla hem de sesiyle büyülerken gökyüzüne atılan havai fişek gösterileriyle gece noktalandı.

Uğur Işılak’a katılımından dolayı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta çiçek takdimi yaparak geceye vermiş olduğu destekten dolayı ünlü sanatçıya teşekkür etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber