AK Partili vekil bedelli askerlik için tarih verdi

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, bedelli askerlik yasası için önemli açıklamalar yaptı.

AK Partili vekil bedelli askerlik için tarih verdi
AK Partili vekil bedelli askerlik için tarih verdi
GİRİŞ 12.09.2014 15:11 GÜNCELLEME 12.09.2014 15:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, bedelli askerlik yasası için tespitlerin yapıldığını, meclisin açılmasıyla birlikte de gündeme geleceğini söyledi.

MECLİS AÇILDIKTAN SONRA GÜNDEME GELİR

Milletvekili Köksal, “Bedelli askerlik konusunda henüz komisyona bir şey gelmedi. Yalnız sizin de takip ettiğiniz gibi Milli Savunma Bakanımızın bir beyanatı oldu, daha doğrusu önceden Cumhurbaşkanımızın bir beyanatı oldu. ’Bedelli askerlik düşünülebilir’ şeklinde bir ifadesi oldu. Bu ifade üzerine Milli Savunma’da bir çalışma başlatıldı. Şu anda tabii Meclis tatile girdiği için yapılacak bir şey yok. Ama Milli Savunma’daki çalışmanın da inanıyorum ki Genelkurmayla şu anda temas halindeler. Bir takım tespitler yapılıyor, ihtiyaçlar belirleniyor. Tahmin ediyorum ki, Meclis açıldıktan sonra gündeme gelir diye düşünüyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Remzi Ece 9 yıl önce Şikayet Et
    Çıkmalı goygoycularına!. Bizim ismimiz yan tarafta . Eğer gerçekten çıkmasını istiyorsanız, daha önce bu konuyla ilgili haberlere ne dediğimizi bir araştırın. Orada bazı sorular var bir cevaplayın .Zannediyorum işiniz biraz kolaylaşır.
    Cevapla
  • d.mehmet kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    kesin çıkmalııııı.... bedellide yaş 25 bedel 15 olsun.haydi arkadaşlar destek istityoruz lütfen herkes yorum yazsın...yetkili kişilerden de okuyan elbette birileri çıkar ve sesimiz duyulur...
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti Hükümeti. Millet şimdiye kadar ne istediyse verdi ve vermeye de devam edecek... Eğer bu millet bedelli istiyorsa bedelli askerlik yakında çıkacak demektir. Milletin sesine kulak veren yegane partidir. Bu yüzden AK Parti iktidardan düşmeyecek Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Orhan Önder 9 yıl önce Şikayet Et
    Umutla Bekliyoruz. Umutla Bekliyoruz. Yaş 25 Bedel 15
    Cevapla
  • Sidar Serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    acilen cikmali. Evet sn.hukumet 900Bin gencin gözü sizde.Ekimde yasalaşmalı.Bedelli parası ile fakir fukara yetim dul hastahane yapın.Hem piyasa biraz canlanır.Bu kadar askeri beslemek ülkeye ihanettir.100Bin asker ülkeye yeterde artar.Bizde Mallah 780Bin asker var.Yazıktır bu milletin parasına.Acilen adım bekliyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı